Aicina uz vebināru “Inovācijas ražošanā: kvadrokopteru izstrāde”

Latvijas Digitālais akselerators (LDA) sadarbībā ar Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju (RTA) 26. oktobrī plkst. 10.00 aicina uzņēmējus un organizācijas pievienoties bezmaksas digitālo prasmju mācību iespēju vebināram “Inovācijas ražošanā: kvadrokopteru izstrāde”, kurā gūt ieskatu LDA un partneru īstenotajās mācību programmās un uzzināt par kvadrokopteru* aparatūru un tās pielietojumu.

Programma:

  • 10.00  Inovācijas ražošanā: kvadrokopteru izstrāde (Antons Pacejs, RTA)
  • 10.25 Partneru mācību jaunumi
    Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija
    SIA “Helve”
    SIA “Baltic Open Solutions Center”
  • 10.45 Kā saņemt valsts atbalstu mācībām sadarbībā ar Latvijas Digitālo akseleratoru (Margarita Graičonoka, Latvijas Digitālais akselerators)
  • 10.55 Jautājumi un atbildes
Reģistrēties vebināramforms.office.com/e/iMJ85BW0L8.

*Kvadrokopters ir bezpilota helikopters ar četriem rotoriem. Tos var izmantot, lai fotogrāfētu un filmētu, veiktu objektu apsekošanu un procesu pētījumus, transportētu nelielus priekšmetus, optimizētu resursu izmantošanu, kā arī izmantot mācībās par tehnoloģijām, aerodinamiku un programmēšanu.

Vebinārā RTA pārstāvis Antons Pacejs pastāstīs, kā izvēlēties piemērotāko kvadrokopteru un kā to uzstādīt, kā arī informēs par kvadrokopteru sensoriem, komunikācijas tehnoloģijām, dažādām atvērtā koda lidojuma programmatūrām, kā arī nākotnes tendencēm un tehnoloģijām.
 
Detalizēta informācija par vebināru un citām apmācību iespējām Latvijas Digitālā akseleratora tīmekļa vietnē www.digitallatvia.lv/jaunumi/

Ja radušās kādas neskaidrības,papildu jautājumi, vai mācību sarakstā neatradi sev interesējošo, raksti mums uz macibas@digitallatvia.lv

Eiropas Savienības projekta “Latvijas Digitālais akselerators (DAoL)” ietvaros tiek īstenotas mācības un prasmju pilnveidošanas nodarbības. Tiek organizēti gan intensīvi digitālo prasmju kursi augsti kvalificētiem uzņēmumu darbiniekiem (MI, HPC, kiberdrošības u.c. jomās), gan digitālās transformācijas kursi uzņēmumu vadībai. Tāpat tiek nodrošināti digitālie inovāciju ievadkursi un prakses vietas digitalizācijas veicināšanai un ekosistēmas stiprināšanai.
Līdzfinansēts no Eiropas Savienības projekta “Latvijas Digitālais akselerators” DAoL, ID Nr. 101083718 un Eiropas Savienības Atjaunošanas un noturības mehānisma ID Nr. 2.2.1.1.i.0/1/23/I/CFLA/002. Eiropas Savienība neatbild par materiāla saturu.