Remigrantu stāstu vakars “Ar pasaules pieredzi Latvijā” notiks Daugavpilī

Šī gada 26.augustā biedrība “Ar pasaules pieredzi Latvijā” sadarbībā ar Latgales plānošanas reģionu rīkos pieredzes stāstu vakaru par atgriešanos Latvijā. Tikšanās notiks pie remigranta Igora Nikitina Daugavpils IGGI bārs & karbonādes.
Vasaras izskaņā biedrība “Ar pasaules pieredzi Latvijā” dodas tūrē pa Latviju ar jau Rīgā iecienītajiem pasaules stāstu vakariem, kur kādas jomas speciālisti dalās savā pierezē par laiku, ko ir pavadījuši ārpus Latvijas, uzkrājuši vērtīgu pieredzi, bet, galu galā, atgriezušies Latvijā.
26.augustā ikviens interesents tiek aicināts atnākt uz Daugavpils IGGI bārs & karbonādes (Rīgas ielā 22, Daugavpilī), kur no plkst. 17.00 līdz 19.00 varēs palutināt savas garšas kārpiņas, baudīt omulīgu atmosfēru un dzirdēt interesantus stāstus par ārvalstu pieredzi un attīstības iespējām Latvijā un Latgalē.
Viena no stāstu vakara dalībniecēm būs Latgales plānošanas reģiona remigrācijas koordinatore Astrīda Leščinska, kurai ir darba pieredze ārvalstīs, tāpēc jautājumi, ar kuriem nākas saskarties remigrantiem, nav sveši. Astrīda ikdienā palīdz iekārtoties Latgalē, meklējot piemērotāko darbu un atbilstošāko dzīvesvietu, kā arī tuvāko izglītības iestādi bērniem.
Šis būs otrais no sešiem stāstu vakariem, kas norisināsies ārpus Rīgas. Stāstu vakari ir lieliska iespēja iedvesmoties, dalīties ar pieredzi un paplašināt redzesloku. Nāc pats un ņem līdzi kādu domubiedru!
Stāstu vakara tiešraide būs skatāma šeit www.facebook.com/groups/ArPasaulesPieredzi

* Biedrība “Ar pasaules pieredzi Latvijā” ir remigrantu organizācija Latvijā, kas tika dibināta 2017. gadā kā platforma, kurā tiekas cilvēki ar dažādu pasaules pieredzi un strādā pie kopīgiem projektiem, kas uzrunā un saista. Visi biedrības biedri ir cilvēki, kas noteiktu savas dzīves daļu ir dzīvojuši ārpus Latvijas,  stiprina saites ar cilvēkiem, kuri dzīvo ārpus Latvijas, bet domā par atgriešanos mājās.