Aicinām jauniešus piedalīties diskusijā par uzņēmējdarbību “LATGALES KODS” un individuālajām konsultācijām

Jau otro gadu pēc kārtas Latgales plānošanas reģions projekta ”Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Latgales plānošanas reģionā” (akronīms: UAP Latgale) ietvaros organizē augstskolu studentu diskusiju par uzņēmējdarbību un individuālās konsultācijas “Latgales kods”, kas ar EEZ grantu sniegto iespēju veicinās Latgales jauniešu motivāciju un interesi uzsākt uzņēmējdarbību Latgalē.

 

Augstskolu studentu diskusija tiešsaistē “Latgales kods” tiek organizēta 2022.gada 02.novembrī no plkst. 15.00 līdz 17.30, kurā paredzētas dinamiskas mācības, diskusijas par uzņēmējdarbību, biznesa izaugsmi Latvijā, investīciju piesaisti, inovatīvu ideju attīstību un citiem aktuāliem jautājumiem. Lai veicinātu jauniešu izpratni par uzņēmējdarbību un biznesa attīstīšanu, pasākumā ar saviem pieredzes stāstiem dalīsies vairāki Latgalē zināmi uzņēmēji, kuri pastāstīs par savu ceļu līdz veiksmīgai biznesa idejas realizācijai.

Pēc tiešsaistes kopīgās diskusijas notiks individuālās konsultācijas par nepieciešamajiem iekšējiem resursiem un motivāciju uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai Latgales reģionā. Individuālajās konsultācijas notiks tiešsaistē 3., 4., 5. novembrī, kurās būs iespēja saņemt profesionālu mentoru konsultācijas.

 

Pieteikšanās līdz 31.10. aizpildot pieteikuma anketu ej.uz/LatgalesKods_2022

Diskusiju vada:

–  Ints Balodis – IT un uzņēmējdarbības speciālists, ar 30 gadu pieredzi, mentors un uzņēmējs

 

Individuālās konsultācijas vada:

–  Ilze Zvirbule – finanšu un biznesa attīstības konsultante.

–  Ieva Brence – jaunuzņēmumu attīstība programmas izstrādātāja, mentore.

–  Gusts Gudelis – IT nozares speciālists, mentors.