Aicinām amatniekus pieteikties braucienam uz Anīkščiem!

Latgales plānošanas reģions projekta Tour de Crafts ietvaros aicina pieteikties amatniekus vienas dienas braucienam uz Anīkščiem 2022. gada 9. jūnijā, kur notiks Latgales amatnieku satikšanās un radoša sadarbošanās kopīgi ar Lietuvas amatniekiem.

Dienas kārtībā paredzētas radošās darbnīcas, pieredzes apmaiņa, jaunu iespaidu un kontaktu gūšana. Amatnieku ideju apmaiņas tirgus notiks  Anīkšču mākslas inkubators – mākslas galerijā. Pasākums tiek organizēts sadarbībā ar projekta partneriem – Balvu un Preiļu novada pašvaldībām.

Pasākuma programma Anīkščos.

Lūdzam pieteikties dalībai pasākumā līdz 2022. gada 29.maijam. Pieteikumus aicinām sūtīt uz e-pastu kristine.smagare@lpr.gov.lv. Vietu skaits ir ierobežots!

Pēc pieteikumu saņemšanas, Latgales plānošanas reģions plānos transporta pakalpojumu nodrošināšanu.

Brauciens tiek organizēts Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības projekta LLI-539 “Amatu prasmes tūrisma telpā” (Tour de Crafts) ietvaros. Pasākumu rīko Anīkšču mākslas inkubators – mākslas galerija.

Projekts LLI-539 “Amatu prasmes tūrisma telpā” (Tour de Crafts) tiek īstenots Interreg V-A Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2014. – 2020.gadam ietvaros. Šo projektu finansē Eiropas Savienība. Projekta līdzfinansējums no Eiropas Reģionālās attīstības fonda ir 694 404,70 EUR. Raksts ir sagatavots ar Eiropas Savienības finansiālo atbalstu. Par šī raksta saturu pilnībā atbild Latgales plānošanas reģions, un tas nekādos apstākļos nav uzskatāms par Eiropas Savienības oficiālo nostāju.