Labdarības akcija “Piepildīt sapni – 8”

Mēs, Viduslatgales pārnovadu fonda komanda jau februārī uzsākām labdarības akciju bērniem ar īpašām vajadzībām “Piepildīt sapni -8”. Šogad akcija notiks astoto gadu.

Akcijas laikā mēs aicinām ikvienu iedzīvotāju palīdzēt piepildīt kāroto sapnīti Preiļu, Līvānu, Riebiņu, Vārkavas un Aglonas bērniem. Mēs vēlamies pievērst uzmanību tām ģimenēm, kurās aug bērniņi, kam nepieciešama papildu uzmanība, rūpes un arī naudas līdzekļi. Bieži vien vecākiem vai aizbildņiem, gādājot par ikdienas vajadzībām, neatliek nedz laika, nedz līdzekļu, lai izpildītu bērnu vēlmes, kas sniedzas ārpus dienišķās rutīnas.

Esam apzinājuši novadu 15 bērnus, un viņi dalījās ar savām vēlmēm. Bērni vēlas velosipēdus, telefonus, šūpoles, batutu, baseinu ar bumbām, fērbiju, Hot Wheel mašīnu trasi, savu kokli, nošu statīvu. Diemžēl ir bērniņi, kuri nevar nedz pateikt, dažkārt pat ne apzināt savas vēlmes…lūdzām to darīt mammām, aizbildņiem. Ir ļoti svarīgi, lai veselības un dzīves kvalitātes uzlabošanai mēs visi kopā savāktu līdzekļus silto smilšu terapijas kursam diviem bērniem, pretizgulējuma matracim ar kompresoru, aktivitāšu mājiņai bērnam.

No Preiļu novada kopā piepildīsim 3 bērnu sapņus.

Danas un viņas vecāku vēlme ir turpināt uzsākto smilšu terapijas kursu, lai uzlabotu veselību. Kristians sapņo par aktivitāšu mājiņu. Daniels gribētu baseinu ar bumbām un Hot Wheels mašīnu trasi, jo mašīnu puikam ir daudz, bet nav trases.

No Riebiņu novada palīdzību gaida 3 bērni.

Roberts sapņo par telefonu Samsung Galaxy A12. Konstantīna sapnis ir sava planšete. Jānis, kā īsts lauku puika, vēlētos jaunu velosipēdu.

Vārkavas novadā palīdzēsim īstenot savus sapņus 3 bērniem.

Evijas sen lolots sapnis ir telefons. Salvis un viņa vecāki, ieklausoties dakteru ieteikumos, izvēlējās iziet smilšu terapijas nodarbības. Oliveram un viņa ģimenei ne vien sapnis, bet šī brīža liela nepieciešamība ir pretizgulējumu-dinamiskais matracis ar kompresoru.

Līvānu novadā piepildīsim 5 bērnu sapnīšus.

Valērija sapņo šūpoties jaunās šūpolēs, kas būtu mājas pagalmā. Madara ir mākslinieciska būtne un viņa sapņo par savu kokli. Edgars gribētu savu velosipēdu komplektā ar ķiveri un aizsargiem. Atis ļoti priecātos par batutu mājas pagalmā. Ievas vēlme  nošu statīvs, jo spēlējot akordeonu grūti skatīties notis.

Aglonas novadā savu sapni ar mūsu atbalstu vēlas piepildīt viena meitene.

Anastasijas sen kārots sapnis ir liela rotaļlieta – fērbijs.

Ikviens var kļūt par akcijas “Piepildīt sapni” ziedotāju. Ziedojot mēs atdodam kādu daļu savas naudas, bet iegūstam pretim bērnu neviltotu prieku, uzticēšanos pieaugušajiem un pasaulei, pārliecību, ka skaļi izteiktas vēlēšanās tiek sadzirdētas un mēs palīdzam viens otram tās īstenot.

Ja vēlies iepriecināt kādu bērnu vai jaunieti Latgalē, tad dod ziņu vai ziedo Viduslatgales pārnovadu fonda mājas lapā www.vlpf.lv/ziedot/ziedot ar norādi “Ziedojums-Piepildīt sapni” vai Fonda birojā. Kādas sirsniņas sapnis piepildīsies ar Jūsu palīdzību! Jebkura Jūsu ziedotā summa palīdzēs piepildīt bērna sapni, veicinās viņa dzīves kvalitātes uzlabošanos!

Visi saziedotie līdzekļi nonāk paredzētajam mērķim. Fonda administratīvās izmaksas netiek segtas no Jūsu ziedojumiem. Fondam ir sabiedriskā labuma organizācijas statuss, – ziedotāji var piemērot ienākuma nodokļu atlaidi ziedotajām summām.

Nodibinājuma “Viduslatgales pārnovadu fonds” rekvizīti

Adrese: Tirgus laukums 1, Preiļi, LV-5301

Saņēmējs: Nodibinājums “Viduslatgales pārnovadu fonds”
Reģ. nr. 40008210954

AS “SEB Banka” Konta nr. LV35UNLA0050021079970

AS „Citadele banka” Konta nr. LV17PARX0016753060001

AS “Swedbank” Konta nr. LV72HABA0551046892983

 

Ziedojumi tiešsaistē mājaslapā: www.vlpf.lv

Norāde maksājuma uzdevumā: “Ziedojums-Piepildīt sapni”.

Evija Gurgāne, nodibinājuma “Viduslatgales pārnovadu fonds” Valdes locekle