Fotomirkļi no Latgales amatnieku tirgus Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā

2021. gada 26. septembrī ar ekspozīciju “Latgalīši Reigā brauc” Latgales plānošanas reģions sadarbībā ar biedrību “Latgales Tematiskie ciemi”, Latvijas-Krievijas pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020. gadam projekta LV-RU-018 “Amatniecība bez robežām” ietvaros, piedalījās Miķeļdienas tirgū Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā.

Šī publikācija ir sagatavota ar Latvijas-Krievijas pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020.gadam finansiālu atbalstu. Par tās saturu pilnībā atbild Latgales plānošanas reģions un tā var neatspoguļot Programmas, Programmas dalībvalstu Latvijas un Krievijas, kā arī Eiropas Savienības viedokli.

Paldies ikvienam amatniekam un mājražotājam, kurš piedalījās un tirgojās, paldies ikvienam, kurš atnāca satikties un iepirkties, un kopā ar latgaliešiem baudīja patiesi skaisto rudens dienu, svinot ražas svētkus! Vislielākie sveicieni un pateicības vārdi lai sasniedz arī Latgales plānošanas reģiona ilggadējos sadarbības partnerus tirdziņa rīkošanā Latgales tematiskie ciemi! Kā arī – sirsnīgs paldies pasākuma dalībniekiem – jauniešu kapelai “Augusti” un tās vadītājam Oskaram Bērziņam! Jūs visi veidojāt šo tirgus dienu īpašu un neaizmirstamu!

Daudzus amatniekus galvaspilsētā šoruden būs iespēja satikt vēlreiz – nāciet 2021. gada 16. oktobrī uz Kalnciema kvartāla tirgu!

Būs iespējams satikties ar dažādu amatniecības nozaru  Latgales amatniekiem, jauniem māksliniekiem un meistariem, iegādāties skaistas un gardas dāvanas, suvenīrus, kā arī sev tīkamos keramikas un kokamatniecības izstrādājumus, dažāda veida tekstila preces, tostarp iepriecināt bērnus ar kvalitatīvi šūtām auduma rotaļlietām vai gaumīgu apģērbu, kā arī iegādāties dizaina ādas somas, pastalas, rotas, stikla izstrādājumus un daudz ko citu!

Ieskaties pasākuma fotogalerijā!

Papildus informācija:

Crafts projekta vadītāja  Natālija Kurakina,

+371 28352225, e-pasts natalija.kurakina@lpr.gov.lv