Līdz oktobra beigām reģiona uzņēmumus var pieteik konkursam ’’Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2019’’

Šī gada rudenī Latgales plānošanas reģiona (LPR) Latgales uzņēmējdarbības centrs (LUC) ar LPR Attīstības padomes atbalstu organizē konkursu ’’Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2019’’.

Konkursa mērķis ir apzināt un godināt Latgales plānošanas reģiona uzņēmējus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību Latgales reģionā. Konkurss arī veicinās Latgales plānošanas reģiona uzņēmēju atpazīstamību, plašsaziņas līdzekļos popularizējot labas uzņēmējdarbības prakses piemērus Latgalē.

Šogad konkurss paredz godināt uzņēmumus 7 nominācijās :

Gada amatnieks,

Gada mājražotājs,

Gada jaunais tūrisma pakalpojuma sniedzējs,

Sociāli atbildīgs uzņēmums,

Gada inovācija,

Gada jaunais komersants,

Gada uzņēmīgākais remigrants Latgalē.

Tiesības izvirzīt pretendentus konkursam “Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2019” ir jebkuram iedzīvotājam, organizācijai, uzņēmuma kolektīvam, komersantam, biedrībai, iestādei un pašvaldībai.

Konkurss norisinās jau sesto gadu un arī šogad izsludinātā konkursa nolikums (www.lpr.gov.lv ) nosaka, ka iepriekšējo gadu uzvarētāji nevar pieteikt savu dalību tajā pašā konkursa nominācijā.

“Šis konkurss dod mums – pašvaldībām, reģionam labāk iepazīt savus uzņēmējus, īpaši tādās nominācijās kā Gada jaunais tūrisma pakalpojuma sniedzējs, Gada jaunais komersants, Gada uzņēmīgākais remigrants Latgalē. Ne reti esmu dzirdējis atsauksmes par darba devējiem, kas saviem darbiniekiem nodrošina ne tikai atbilstošu atalgojumu, bet sniedz arī papildus atbalstu ārpus darba attiecībām – veselības aprūpē, nodarbināto apmācībā, brīvā laika pasākumu organizēšana – daudz vairāk, kā to prasa darba likumdošana. Ļoti gaidām šo uzņēmumu pieteikumus konkursa nominācijā Sociāli atbildīgs uzņēmums”, norāda LPR Attīstības padomes un Krāslavas novada domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks.

Aizpildītas anketas līdz 01.11.2019. ir jānogādā  Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrā  Daugavpilī, Saules ielā 15 (LV-5401) personīgi, pa pastu vai sūtot elektroniski uz e- pasta adresi luc@lpr.gov.lv .

Pieteikuma_anketa

Konkursa nolikums

Ziņu sagatavoja: Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs