CB projektu konkursi jau pieejami Latgales reģionā

Latgales reģionam paveras nebijušas iespējas sniegt savas idejas jaunos projektu konkursos un iegūt finansējumu Centrālā Baltijas jūras reģiona programmas 2021.-2027.gadam ietvaros, kā arī veidot jaunas sadarbības ar partneriem no Somijas, Igaunijas un Zviedrijas.

Šogad norisināsies ceturtais projektu iesniegšanas aplis un no 09.01.2024. – 31.10.2024. ir atvērti trīs projektu konkursi.

Programmas mērķis ir stiprināt sadarbību starp reģioniem šādos tematiskajos virzienos:
– Inovatīva uzņēmējdarbības attīstība;
– Centrālā Baltijas jūras reģiona vides un resursu izmantošana;
– Pieejams un iekļaujošs darba tirgus;
– Publiskie pakalpojumi un risinājumi pilsoņiem.

@lpr.gov.lv

📊 Latgalei ir pieejami jauni projektu konkursi! ⚠️ Aicinām iepazīties ar iespējām, būt aktīviem un apgūt pieejamo finansējumu! Plašāk 🌐 centralbaltic.eu/news/launching-the-fourth-round-of-calls-with-guidance-materials/ 🌐 www.interreg.lv #Interreg | #CB_LV | #latgale #latgalesplānošanasreģions #project #interreg #centralbaltic #iespējas #konkurss #varam #varamlatvija

♬ original sound – Latgales plānošanas reģions

Aicinām jau 21.02.2024. uz informatīvo seminārs latviešu valodā, tiešsaistē (informācija sekos).

Prezentācija no programmas informatīvā semināra projektu iesniedzējiem Rēzeknē 01.02.2024. pieejama šeit: centralbaltic.eu/events/event-materials/project-applicant-seminar-1-2-2024/

Plašāk:
www.interreg.lv
www.centralbaltic.eu

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar programmas Nacionālā kontaktpunkta Latvijā kontaktpersonu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija Daigu Jumburgu:
daiga.jumburga@varam.gov.lv
Tālr.: +371 67026588