Pirmo reizi DEMOKRĀTIJAS KAFEJNĪCA notiks Balvos

Biedrība “Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs” sadarbībā ar biedrību „Ritineitis” un Balvu pilsētas pārvaldi 2023. gada 27. oktobrī plkst. 11.00 aicina uz pirmo līdzdalības pasākumu „Demokrātijas kafejnīca”, kas notiks Balvos picērijā „Zebra” Balvos, Partizānu ielā 8.

Pasākumā radīsim vietu, kur sanāksim gan draugi un kaimiņi, gan svešinieki, lai kopīgi diskutētu par sabiedrībā aktuālām tēmām, īpaši aktualizējot apkaimju nozīmi un līdzdalības budžetu. Atšķirīgu viedokļu cieņpilnā gaisotnē, lai spētu radīt dialogu, nevis monologu, moderatora vadībā, dosim iespēju trīs stundu garumā runāt ne tikai runāt par problēmām, bet kopīgi meklēt tām risinājumus, izprotot arī katra individuālas iesaistes nozīmi šajos procesos. Pica garantēta!

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc līdz 25. oktobrim reģistrējies ej.uz/picabalvi vai piesakies pa tālruni 29445914.

Pasākums tiek rīkots biedrības Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs īstenotā projekta “Kompleksi pasākumi Latgales reģiona iedzīvotāju pilsoniskās aktivitātes veicināšanai” ietvaros, ko finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no valsts budžeta līdzekļiem.