Latgales SEZ aicina uz informatīviem semināriem

Latgales speciālā ekonomiskā zona (Latgales SEZ) sadarbībā ar Preiļu un Augšdaugavas novada pašvaldībām šī gada 18. un 19. aprīlī rīko informatīvus seminārus par Latgales SEZ priekšrocībām. Semināru laikā tiks sniegta informāciju par nodokļu atlaidēm, kādas ir iespējams saņemt uzņēmumiem, kas darbojās Latgales administratīvajā teritorijā, izklāstīts kā un vai vajag saņemt Latgales SEZ uzņēmuma statusu, kā arī tiks sniegtas atbildes uz uzņēmēju interesējošajiem jautājumiem.

Otrdien, 18. aprīlī, plkst. 11.00 Preiļu Galvenajā bibliotēkā (Kārsavas ielā 4, Preiļos) notiks informatīvs seminārs “Finanses un nodokļi”. Semināra pirmā daļa notiks tiešsaistē, kurā Valmieras biznesa inkubatora vadītājs Juris Čeičs atbildēs uz jautājumu – “Ko ēd bilance?”. Semināra otrajā daļā plkst. 12.30 Latgales speciālās ekonomiskās zonas pārvaldnieka vietnieks Vladislavs Stankevičs pastāstīs, kas ir Latgales SEZ – vai tai ir noteikts teritoriāls iedalījums un darbības robežas, kā saņemt Latgales SEZ uzņēmuma statusu un kādas ir uzņēmumu nodokļu atlaides.

Semināru video ieraksti:

Trešdien, 19. aprīlī, plkst. 10.00 Augšdaugavas novada pašvaldības sēžu zālē (Rīgas ielā 2, Daugavpilī) notiks informatīvs seminārs “Latgales SEZ – veiksmes atslēga uzņēmējdarbībai” par Latgales speciālās ekonomiskās zonas piedāvātajām iespējām uzņēmumu attīstībai Latgales reģionā. Īpaši tiek aicināti ražotāji, kuri plāno attīstīt savu uzņēmumu, ieguldot ražošanas telpās, iekārtās vai programmatūrā.

Pateicamies Preiļu un Augšdaugavas novada pašvaldībām par sadarbību semināru organizēšanā!

Papildu informācija:
Anna Jaudzema
Latgales speciālās ekonomiskās zonas pārvaldes izpildaparāta
mārketinga projektu vadītāja
tālr.: +371 26765820


Detalizēta informācija par Latgales SEZ darbu atrodama arī Latgales plānošanas reģiona mājaslapas lpr.gov.lv sadaļā “Latgales speciālā ekonomiskā zona”.

Par likumā noteiktajām prasībām, kādām ir jāatbilst veiktajiem ieguldījumiem pretendējot uz SEZ tiešo nodokļu atvieglojumiem, kā arī plašāku informāciju par Latgales SEZ darbības noteikumiem un iesniedzamo dokumentāciju iespējams uzzināt, sazinoties ar Latgales SEZ pārvaldi: e-pasts: lsez@lpr.gov.lv, tālr.: +371 26511047, www.lpr.gov.lv/lsez.