Latgales plānošanas reģions 5. augustā Rēzeknē aicina uz 2. Latgales Ūdens festivālu

Lai popularizētu ūdens resursus Latgalē un ūdens nozīmi cilvēka dzīvē, š.g. 5. augustā Latgales plānošanas reģions (LPR) jau 2. reizi organizē “Latgales Ūdens festivālu” – šoreiz Rēzeknē, kur pilsētas svētku ietvaros Rēzeknes Festivāla parkā (Pils ielā 17) notiks lielkoncerts “Ūdens lāse Latgales dvēselei”!

Piedalās: Lauris Reiniks, Dināra Rudāne, Normunds Rutulis, Ieva Sutugova, Dainis Skutelis, Jānis Stībelis, Jānis Buķelis, grupa Oranžās, ukraiņu bandūriste un dziedātāja Darja Leleko, instrumentālā grupa Jura Kristona vadībā.

Koncerta vadītājs Lauris Reiniks.

@lpr.gov.lv

💦 Vai Lauris Reiniks tiešām nelej ūdeni un mēs tiekamies jau 5. augustā 2. Latgales Ūdens festivāls Rēzeknē? 🎬 Noskaties video un uzzini! #latgalesplānošanasreģions | #latgale #latgaletravel #rēzekne #rēzeknespilsētassvētki #ūdens #ūdensfestivāls #festivāls #laurisreiniks

♬ original sound – Latgales plānošanas reģions

Aicinām apmeklēt pasākumu gan lielus, gan mazus, jo lielkoncerta dalībniekiem tiks piedāvāta interaktīva un izglītojoša iesaiste koncerta norisē, apgūstot daudz jaunas un vērtīgas informācijas par ūdens resursiem, tā daudzpusīgo dabu un nozīmi ikviena cilvēka dzīvē. Tiks rīkoti arī konkursi ar vērtīgām balvām! Tiekamies jau 5. augustā!

Koncerts tiek rīkots sadarbībā ar Rēzeknes valstspilsētas pašvaldību pārrobežu projekta “Pure Water II” programmas Pārrobežu sadarbības programma 2014.–2020. gadam ietvaros.

Šī publikācija ir sagatavota ar Eiropas Savienības finansiālu atbalstu. Par tās saturu pilnībā atbild Latgales plānošanas reģions un tā var neatspoguļot Eiropas Savienības viedokli. Programmu līdzfinansē Eiropas Savienība.

Papildus informācija: Natālija Kurakina, e-pasts: natalija.kurakina@lpr.gov.lv