Saeimas Latgales apakškomisija turpina sadarbību ar LPR

Š.g. 14. februārī, notika Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Latgales apakškomisijas sēde, kurā tika izskatīts jautājums par Latgales rīcības plānā paredzēto ES Struktūrfondu finansējumu Latgalei.
Latgales apakškomisijas vadītājs Edmunds Teirumnieks uzsver:
Iepriekšējās iestrādnes, kas mums bija sadarbojoties Latgales apakškomisjai ar Latgales plānošanas reģionu, ar ministrijām, turpinās arī šodien. Nupat esam skatījuši ļoti būtisku priekš Latgales tēmu, kas saistās ar Eiropas struktūrfondu sadalījuma izvērtējumu caur teritoriālās pieejas prizmu.
🔹 Sēdē piedalījās LPRAP priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs, LPR administrācijas vadītāja/ Latgales speciālā ekonomiskā zona pārvaldniece Iveta Maļina-Tabūne, runājot par Latgales ekonomikai aktuālajiem jautājumiem.
🔹 Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija pārstāvēja Valsts ilgtspējīgas attīstības plānošanas departamenta direktors Raivis Bremšmits un Reģionālās attīstības plānošanas nodaļas direktora vietniece – nodaļas vadītāja Jevgēnija Butņicka.
🔹 Piedalījās arī Finanšu ministrija ES fondu stratēģijas departamenta direktors Edgars Šadris un pārstāvji no Ekonomikas ministrijas.