Kopā ar remigrantiem priecājamies par uzņēmuma “Beauty Mafia-Exclusive Hair” attīstību

Remigrantu uzņēmuma Beauty Mafia-Exclusive Hair skaistumkopšanas salona frizieru skola “iWoman” jau divus gadus priecē ne tikai Daugavpils, Latgales reģiona, un Latvijas iedzīvotājus, bet arī,  lai saņemtu apkalpošanu tik augstā līmenī, klienti ierodas no kaimiņvalstīm.

370831328_625000726462858_2744895933975312974_nDivu gadu jubilejas pasākumā priecājamies par Svetlanas Siņavskas un remigranta Igora Lipska uzņēmību papildināt uzņēmuma Beauty Mafia-Exclusive Hair pakalpojumu klāstu atverot profesionālu, iedvesmojošu un ekskluzīvu skaistumkopšanas salonu dāmām, kur  tiek sniegti arī frizieru apmācību pakalpojumi!

Tā ir akreditēta frizieru skola Daugavpilī. Apmācību dienās “Beauty Mafia” frizieru skolā ir iespējams apgūt vairākas meistarklases, kas pielāgotas dažādiem profesionālās sagatavotības līmeņiem un ir pieejamas ikvienam interesentam.

Pateicoties Svetlanai un Igoram Latgalē jau ir divi viņu izveidoti bārberšopi IMan Barbershop Daugavpilī un Rēzeknē. Visiem, kas vēlas apgūt modernu un pieprasītu profesiju  skaistumkopšanas jomā “Beauty Mafia” ir gatava sadarbībai. Liels prieks, ka viņu komandā darbojas speciālisti, kas atgriezušies Latvijā ar pasaules pieredzi.

Atgādinām, ka 2018.gadā SIA “Beauty Mafia ISL” saņēma Daugavpils pašvaldības konkursa “Impulss 2019” atbalstu.

Latgales plānošanas reģiona konkursā “Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2021” nominācijā “Gada uzņēmīgākais remigrants Latgalē” balva tika piešķirta  SIA “Beauty Mafia ISL” iMan/iWoman.

Novēlam arī turpmāk neizsīkstošu iedvesmu un radošu garu uzņēmuma attīstības ceļā!