Rēzeknes novadā notiks jauniešu līderu apmācības “Ar stiprām saknēm Latvijā un Eiropā”

Lai veicinātu Latgales jauniešu informētību, zināšanas par to, kas ir aktīva pilsoniskā sabiedrība, kā var līdzdarboties un iesaistīties lēmumu pieņemšanas procesos biedrība “Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs” sadarbībā ar EUROPE DIRECT Dienvidlatgale centru, Eiropas Parlamenta deputāti Dace Melbārdi un Latgales plānošanas reģions pašvaldībām no 1. līdz 4. augustam Rēzeknes novada viesu mājā “Pie Ismeru ezera” rīko jauniešu līderu apmācības “Ar stiprām saknēm Latvijā un Eiropā”.
Četru dienu garumā moderatoru Dace Melbārde, Linda Loce, Vita Brakovska, Oskars Zuģickis u.c. lektoru vadībā dalībniekiem būs iespēja gan attīstīt individuālās prasmes, izprast mijiedarbību un procesus komandā, gan arī mācīties par sociālo atbildību, līdzdalību, iesaistīšanos, lai nepaliktu malā sabiedrībā notiekošajos procesos, bet tos izprast un zināt, kā rīkoties un kā var tos ietekmēt.
Interesentus līdz 27.07.23. aicinām pieteikties aizpildot pieteikuma anketu: forms.gle/SVFNMaPJCCWdfNaF7
Atlases rezultāti tiks paziņoti 28.jūlijā no rīta.
Pasākums notiek DNVOAC projekta “Kompleksi pasākumi Latgales reģiona iedzīvotāju pilsoniskās aktivitātes veicināšanai” ietvaros, ko finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no valsts budžeta līdzekļiem. Apmācības līdzfinansē ETP grupa Eiropas Parlamentā.
“Ar stiprām saknēm Latvijā un Eiropā”, rīko Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs, Europe Direct Dienvidlatgale centrs, Eiropas Parlaments Latvijā deputāte Dace Melbārde sadarbībā ar Latgales plānošanas reģions pašvaldībām.
Dalībnieki: 20 Latgales reģiona jaunieši.
kontaktinformācija interesentiem: Oskars Zuģickis, t: 26565858, e-pasts: oskars@nvoc.lv