DEMOKRĀTIJAS KAFEJNĪCA notiks Lūznavas muižā

Biedrība “Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs” sadarbībā ar Rēzeknes novada pašvaldības Kultūras un tūrisma pārvaldes struktūrvienību “Lūznavas muižas komplekss” 26.oktobrī plkst. 10.00 – 13.00 organizē pasākumu “Iedvesmas kafejnīca”.

Aicinām Rēzeknes novada kultūras, jaunatnes, sociālā darba organizatorus, pagastu nevalstiskās organizācijas, dažādu paaudžu interešu klubu un neformālo grupu, iedzīvotāju padomes un kopienu pārstāvjus, novada pašvaldības un apvienību vadītājus, attīstības jomas speciālistus un citus interesentus uz aktīvu dalību diskusijās, reālu ideju un risinājumu radīšanā, lai apzinātu resursus, meklētu dažādu interešu pušu sadarbības iespējas, tajā skaitā sociālās uzņēmējdarbības projektos, un līdzdarbotos savas dzīves kvalitātes uzlabošanā vietējā pagastā.

Par diskusijām un iedvesmojošu ideju virzīšanu parūpēsies Iveta Balčūne, “10 soļus līdz sociālajai uzņēmējdarbībai” palīdzēs “spert” Regita Zeiļa, sociālās uzņēmējdarbības ceļvede Latvijā.

Iepriekšēja pieteikšanās līdz 24.10. saitē: forms.gle/Bu974jkpWfQ6pXAD7

Pasākums tiek rīkots biedrības Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs īstenotā projekta “Kompleksi pasākumi Latgales reģiona iedzīvotāju pilsoniskās aktivitātes veicināšanai” ietvaros, ko finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no valsts budžeta līdzekļiem.