Biznesa iespēju “PIK-NIKS” Daugavpilī

LIAA Daugavpils biznesa inkubators 23.augustā plkst.14.00 organizē pasākumu “Iespēju PIK-NIKS Daugavpilī”, kas domāts biznesa ideju autoriem, esošiem un topošiem uzņēmējiem, kā arī aktīviem cilvēkiem, kuri vēlas uzzināt par iespējamo atbalstu uzņēmējdarbības jomā.

“Iespēju PIK-NIKS Daugavpilī” pasākumā uzstāsies četri runātāji:

Solveiga Sama – CIVITTA Latvija projektu vadītāja, pastāstīs par Erasmus Jaunajiem Uzņēmējiem programmu un sniegs ieskatu, kā pieredzes apmaiņa var palīdzēt jūsu izaugsmē.

Andris Ondzuls – EDIC Latgales kontaktpunkta projekta vadītājs, dalīsies ar svarīgu informāciju par atbalsta procesiem digitalizācijai komercdarbībā.

Anna Krasovska – LIAA Inovāciju atbalsta nodaļas vecākā projektu vadītāja, piedāvās praktiskus padomus un stratēģijas, kā sagatavoties “Ideju kausa” konkursam un iespēju pretendēt uz 10 000 EUR balvu. Savukārt Diāna Ponaskova no “Radīts kustībai” pastāstīs, kā “Ideju kauss” viņai palīdzēja realizēties.

Lai piedalītos pasākumā, iepriekšēja reģistrācija ir obligāta: business.gov.lv/pasakums/pik-niks-iedvesmas-pasakums-daugavpili

Pasākums notiks LIAA Daugavpils biznesa inkubatorā pēc adreses Viestura iela 2, Daugavpils. Dalība ir bez maksas.

Kontaktinformācija:

Jeļena Dedele
Daugavpils biznesa inkubatora vecākā projektu vadītāja
Daugavpils biznesa inkubators
Biznesa inkubatoru departaments
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Viestura iela 2, Daugavpils
Tālrunis: +371 62401094
E-pasts: daugavpils@liaa.gov.lv
www.liaa.gov.lv