Piesakies izglītības darbinieku konferencei “Eiropas Savienība – mūsu ikdienā un mācību stundā”

2023. gads ir Eiropas Prasmju gads, kad uzmanība pievērsta zināšanu un prasmju pilnveidei, jo īpaši uzsverot mūžizglītības nozīmi un lomu gan individuālās, gan nozares, gan valsts konkurētspējas nodrošināšanā. Izglītības darbinieki, viņu zināšanas un prasmes, spēja ik dienu rūpēties par izglītības procesu un iedvesmot ir atslēga, lai mēs kopā spētu veidot stipru Latviju stiprā Eiropā un īstenotu ilgtspējīgu demokrātiju.

Strauji tuvojas arī brīdis, kad atzīmēsim 20 gadus, kopš Latvija pievienojusies Eiropas Savienībai. Par godu šim notikumam un Eiropas Prasmju gadam Eiropas Komisija aicina izglītības nozares darbiniekus uz konferenci “Eiropas Savienība – mūsu ikdienā un mācību stundā”.

Konferences atslēgas vārdi: IZZINOŠI, PRAKTISKI, LĪDZDALĪGI. Konference piedāvā iespēju izzināt Eiropas Savienības vērtības un aktualitātes, ielūkoties viedokļu līderu un ekspertu skatījumā uz Latvijas sasniegto pēdējo 20 gadu laikā, iepazīt un vienlaikus izvērtēt mācību un metodiskos materiālus Eiropas tematikas integrācijai mācību procesos un izglītojošās aktivitātēs. Tāpat būs iespējams iepazīties ar dažādiem labās prakses piemēriem izglītības jomā, smelties jaunas idejas un ierosmi tālākajam darbam kolēģu pieredzes stāstos. Konferences devums Jums – jaunas zināšanas, idejas, iedvesma, un galvenais – praktiska Eiropas Savienības algoritma atslēga mācību procesam!

Tiekamies 28. augustā plkst. 10.00 LU Dabas mājā, Jelgavas ielā 1, Torņakalnā, Rīgā.

Konferencei reģistrējieties šeit līdz 17. augustam.

Dalība konferencē bez maksas, un tās dalībnieki saņems Apliecinājumus (6 h).

Sīkāka informācija: Liene Valdmane, Eiropas Savienības mājas izglītības darba vadītāja, 22144144