Ludzā aizvadīts informatīvs pasākums novada uzņēmējiem

Šodien Ludzas Kultūras namā pulcējās Ludzas novada uzņēmēji Latgales plānošanas reģiona un Ludzas novada pašvaldības rīkotajā pasākumā “Informatīvs pasākums Ludzas novada uzņēmējiem!”
▫ Klātesošos uzrunāja Ludzas novada domes priekšsēdētājs Edgars Mekšs, informējot par novada aktualitātēm un plānotajiem investīciju projektiem uzņēmējdarbības jomā.
▫Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centra vadītājs Andris Kucins un komercdarbības konsultante Rita Ivanova pastāstīja par aktualitātēm uzņēmēju atbalsta pasākumos un atbalstu uzņēmumu digitalizācijā.
▫ Pasākumā piedalījās arī NVA Ludzas nodaļas vadītājs Edgars Tereško, Ludzas rajona partnerības administratīvā vadītāja Sandra Palma, klāstot par jaunā perioda finansējumu no LEADER, savukārt par atbalstu uzņēmumu energoefektivitātes uzlabošanai, informēja ALTUM vecākais klientu darījumu vadītājs Guntars Vanags. Klātesošie uzzināja arī par LIAA Rēzeknes biznesa inkubatora aktualitātēm un jaunā perioda atbalsta pasākumiem, kā arī par biznesa ideju konkursu “Esi uzņēmējs Ludzas novadā 2023”, par to – Ludzas novada uzņēmējdarbības koordinators Jānis Romancāns.
Paldies par aktīvu dalību pasākumā!
Laipni gaidīti!