“Stunde Latgolys laivā” viesojas enerģiskā Ilga Zalāne – “Zaķumuiža SPA” un “Dream Steps” īpašniece

2022.gada 10.februārī Facebook tiešraidē notika raidījuma “Stunde Latgolys laivā” šī gada otrais raidījums, kurā viesojās Ilga Zalāne – uzņēmēja, kura salīdzinoši nesen pieņēma lēmumu no galvaspilsētas atgriezties uz dzīvi dzimtajās mājās Preiļu novadā, kur enerģiski uzsāka zīmolu “Zaķumuiža SPA” izveidi (sniedzot nakšņošanas un SPA pakalpojumus dzimtajā pagastā), kā arī attīsta zīmolu “Dream Steps”, kas nodarbojas ar bērnu rotaļu laukumu ražošanu un uzstādīšanu.

Kā atzīst pati Ilga – “Manas jaudas atslēga – neprāts! Domāju, ka lielākā daļa, kuri atgriežas laukos, savā veidā ir brīvdomātāji, mākslinieki un nodarbojas ar to, kas patīk un iedvesmo!” Līdz ar to viņa ir ceļā uz savas dzimtās puses popularizēšanu un pavisam jauna pakalpojuma piedāvāšanu Preiļu novada Saunas pagastā – piedāvājot ērtas naktsmājas, banketu zāli, SPA rituālus (pirts, kubls), kā arī gardas brokastis, to visu ieskaujot lauku klusumā un burvībā.
Savukārt, saistībā ar zīmola “Dream Steps” nosaukumu un koncepciju, Ilga atklāj, ka ikviens bērnībā sperts solis, rīcība atstāj nospiedumus aiz sevis, dažreiz pat mūža garumā! Tieši tāpat kā bērnībā izsapņoti un loloti sapņi nosaka mūsu nākotnes mērķus un tiekšanos uz tiem. Vienlaikus bērnība ir tas laiks, ka ne tikai ieliekam fundamentu mūsu attīstībai un dzīvei, bet arī, kad ļauties sapņiem un ķert tos, soli pa soliem pakāpjoties to piepildīšanas virzienā. Tieši tāds ir Ilgas iedvesmas avots, attīstot drošu bērnu rotaļu laukumu ražošanu un uzstādīšanu!
Raidījuma gaitā enerģiskā uzņēmēja pastāsta gan savu atgriešanās stāstu dzimtajā pusē, gan to, kāda nozīme cilvēciskajām vērtībām un dzirkstošai enerģijai ir ceļā uz sava biznesa uzsākšanu un attīstīšanu.


Kontaktinformācija:
Zīmols “Dream Steps” – bērnu rotaļu laukumu ražošana un uzstādīšana
“Zaķumuiža SPA” – viesu nams, pirts, kubls, banketu zāle
www.booking.com/hotel/lv/zaku-muiza.lv.html
www.facebook.com/ilga.zalane.7
tālr. +371 26404768
Adrese: Preiļu novads, Saunas pag., Anspoki


Sarunu vada remigrācijas koordinatore Latgalē Astrīda Leščinska!
Raidījumu cikls “Stunde Latgolys laivā” top sadarbībā ar sociālo mediju “LAIVA” un Latgales plānošanas reģionu. Saruna notiek latgaliski un latviski.
www.facebook.com/es.atgriezos.latgale
www.facebook.com/medijslaiva