SIA “Timber Kit” – laureāts “Latgales reģiona uzņēmēju gada balvas 2021” nominācijā “Gada jaunais komersants”

Godinot labākos Latgales uzņēmumus, Latgales plānošanas reģiona Latgales Uzņēmējdarbības centrs 2021.gada nogalē jau astoto gadu organizēja konkursu “Latgales reģiona uzņēmēju gada balva”. Tā mērķis ir apzināt Latgales plānošanas reģiona teritorijā strādājošus uzņēmējus, kuri sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību Latgalē, aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē. Konkurss veicina Latgales reģiona uzņēmēju atpazīstamību, plašsaziņas līdzekļos popularizējot labas uzņēmējdarbības prakses piemērus reģionā.

Ar saistošu video stāstu starpniecību LPR vēlas iepazīstināt ar 2021. gada konkursa ’’Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2020″ uzvarētājiem. Video pieejams šeit!

Nominācijā “Gada jaunais komersants” uzvaru guva SIA “Timber Kit”, kas Balvu novadā nodarbojas ar koka konstrukciju ražošanu, uzstādīšanu un ar to saistītajiem būvniecības darbiem Latvijas un Skandināvijas tirgū. Iepriekšējā gadā, neskatoties uz pandēmijas noteiktajiem ierobežojumiem visā pasaulē, uzņēmums ir spējis sasniegt vairāk nekā 440 000 EUR apgrozījumu.

Lepojamies ar SIA “Timber Kit” panākumiem ceļā uz sava biznesa attīstīšanu gan Latvijas, gan pasaules tirgū!

Informācijai:

SIA “Timber Kit” nodarbojas ar koka konstrukciju ražošanu, uzstādīšanu un ar to saistītajiem būvniecības darbiem Latvijas un Skandināvijas tirgū. Uzņēmumā strādā 5 darbinieki. Komanda profesionāli projektē, ražo un būvē skandināvu stila ēkas, kā arī piedāvā tradicionālas dzīvojamās mājas, guļbūves, pirtis, viesu mājas, nojumes un citas būves.

Pandēmijas periodā Timber Kit, sadarbojoties ar citiem būvniecības uzņēmumiem, piedalījās uzņēmuma MikroTik jaunās mājvietas – vēsturiskajā Brīvības 214i ēkā, Rīgā, būvniecības un atjaunošanas darbos. Uzņēmuma ražotās brīvdienu mājas tiek 100% eksportētas uz Skandināvijas valstīm – Norvēģiju un Zviedriju. Iepriekšējā gadā, neskatoties uz pandēmijas noteiktajiem ierobežojumiem visā pasaulē, uzņēmums ir spējis sasniegt vairāk nekā 440 000 EUR apgrozījumu. Uzņēmuma attīstībai tiek izmantots ES struktūrfondu finansējums – ELFLA projekta ietvaros iegādāta garināšanas ripzāģmašīna un radīta jauna darba vieta.

Kontaktinformācija: www.facebook.com/TimberKit/, tālr. +371 26 471 908, janis@igaunis.lv

Latgales plānošanas reģions pateicas par aktīvu līdzdalību konkursa norisē ikvienam, kas veltīja laiku, lai pastāstītu un iesniegtu pieteikumu par kādu no pretendentiem.

Ar plašāku informāciju par Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centra darbību un sniegtajiem pakalpojumiem var iepazīties interneta vietnē www.lpr.gov.lv.