Raidījums “Latgales SEZ biznesam” – tagad arī LRT un LRT+ ēterā

2022.gada 22.septembrī Latgales reģionālajā televīzijā tika uzsākts jauns informatīvs projekts “Latgales speciālā ekonomiskā zona biznesam”, kas veltīts vienam no mūsu reģiona galvenajiem uzņēmējdarbības atbalsta instrumentiem –  Latgales speciālās ekonomiskās zonas (Latgales SEZ) darbam, kas skatāmi ReTV virszemes apraidē. Raidījumi “Latgales SEZ biznesam” būs skatāmi arī LRT+ ēterā.

Tas ir raidījums, kas ļaus iepazīt Latgales SEZ. Pirmajā raidījumā TV studijā viesojās Latgales speciālās ekonomiskās zonas pārvaldniece Iveta Maļina-Tabūne un Latgales SEZ pārvaldnieces vietnieks Vladislavs Stankevičs, kuri raidījuma laikā atbildēja uz tādiem jautājumiem, kā – kam radās ideja izveidot Latgales speciālo ekonomisko zonu, cik sen atpakaļ tas notika, ar kādu mērķi un kādas priekšrocības uzņēmējiem sniedz būšana Latgales speciālajā ekonomiskajā zonā?

Raidījums ir skatāms arī LRT+ ēterā un ReTV ēterā arī krievu valodā:

Piedāvājam nelielu ieskatu arī TV raidījumu filmēšanas aizkulisēs:

 

Detalizēta informācija par Latgales SEZ darbu atrodama arī Latgales plānošanas reģiona mājaslapas lpr.gov.lv sadaļā “Latgales speciālā ekonomiskā zona”.

Par likumā noteiktajām prasībām, kādām ir jāatbilst veiktajiem ieguldījumiem pretendējot uz SEZ tiešo nodokļu atvieglojumiem, kā arī plašāku informāciju par Latgales SEZ darbības noteikumiem un iesniedzamo dokumentāciju iespējams uzzināt, sazinoties ar Latgales SEZ pārvaldi: e-pasts: lsez@lpr.gov.lv, tālr.: +371 26511047, www.lpr.gov.lv/lsez. Sekojiet Latgales SEZ arī Facebook: www.facebook.com/LatgalesSEZ un Instagram: www.instagram.com/latgalessez/