Pasākums “5 veidi kā veiksmīgi startēt savu biznesu 2022. gadā”

17.martā no plkst. 15.30 līdz plkst. 16.30 LIAA Daugavpils biznesa inkubators pirmsinkubācijas uzņemšanas kampaņas ietvaros rīko pasākumu “5 veidi kā veiksmīgi startēt savu biznesu 2022.gadā”, uz kuru aicina jaunos uzņēmējus un biznesa ideju autorus.

Uzsākot uzņēmējdarbību, jāņēm vērā vairāki faktori. Kādas ir tās lietas, par kurām vispirms nepieciešams padomāt, lai veiksmīgi uzsāktu savu biznesu? Par šo tēmu pastāstīs Renards Skutels, SIA Chatsmart International vadītājs.

Dalība pasākumā ir bezmaksas, darba valoda – latviešu. Links uz pasākumu tiks nosūtīts dalībniekiem 16.03.2022. Reģistrācija: www.liaa.gov.lv/lv/form/pieteiksanas-5-veidi-ka-startet. Pasākums notiks ZOOM platformā.

Kas ir PINK programma?

Pirmsinkubācijas programma (PINK) ir piemērota gan fiziskām, gan juridiskām personām, kuras vēlas izvērtēt savas biznesa idejas dzīvotspēju. Sešu mēnešu garumā programmas dalībniekiem ir iespēja saņemt visu nepieciešamo savas biznesa idejas attīstīšanai – aprīkotas darba telpas jeb kopradi, mentoru un citu uzņēmēju atbalstu, seminārus un mācības (ierobežojumu laikā apmācības tiek nodrošinātas tiešsaistē), kā arī vērtīgus kontaktus un pievienošanos lielākajā jauno uzņēmēju kopienā Latvijā. Pieteikties LIAA Daugavpils biznesa inkubatora PINK programmai var līdz 21.martam.

Vairāk par LIAA biznesa inkubatoriem: inkubatori.magneticlatvia.lv
Par pirmsinkubācijas programmu: www.liaa.gov.lv/lv/programmas/biznesa-inkubatori/pirmsinkubacija

Papildu informācija: Jeļena Dedele, LIAA Daugavpils biznesa inkubatora vecākā projektu vadītāja

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Adrese: Viestura iela 2, Daugavpils
Tālrunis: +371 62401094, 26287770; E-pasts: daugavpils@liaa.gov.lv; Inkubatori.magneticlatvia.lv