“Mūsdienu vajadzības: Darbs; Netflix; bet, kur drošība?”

25.februārī plkst.12.00 tiešraidē biedrības ESTO sociālajā tīklā facebook klausīsimies Aktīvo iedzīvotāju fonda un biedrības ESTO projekta “Klausies.Saproti.Rīkojies” vienpadsmito (projekta ietvaros sesto) podkāstu, kurā sabiedriski aktīvas personības Leila RASIMA un Aija MEŽALE sarunāsies ar žurnālistu un podkāsta “The Eastern Border” radītāju, PSRS vēstures un mūsdienu politikas pētnieku Kristapu ANDREJSONU.

Šoreiz podkāstā runāsim par to, kur mūsdienu vajadzību hierarhijas piramīdā atrodas drošība un drošums. Pēdējo gadu, mēnešu, bet nu jau arī stundu un minūšu notikumi atgādina cik svarīga ir cilvēka drošība savā ģimenē, valstī un pasaulē, cik svarīgi ir apstākļi, kuros nav apdraudējuma un/vai ir vajadzīgā aizsardzība pret iespējamu apdraudējumu.
Projekta „Klausies, Saproti. Rīkojies! ietvaros notikuši pokāsti, kuros runājām un vēstījām  par pandēmijas blakusefektiem, zaļo dzīvi Latgalē, jaunā gada apņemšanos, filosofiju un citām interesantām un sabiedrībai aktuālām tēmām. Sarunās par dažādām pasaules mēroga lietām, podkāsta autores tās skata caur lokālo prizmu, analizējot – kā ir pie mums, kā varētu būt un kā mēs gribētu, lai ir. Abas podkāsta veidotājas un vadītājas ir sabiedriski aktīvas personības. Aija ir arī brīvprātīgā twitter.com/free_Belarus_lv, kura ik dienu seko notikumiem Baltkrievijā.