LPR pārstāvji piedalās tehnoloģiju izstādē “Tech Industry 2022”

No 19. līdz 21. maijam Ķīpsalā notiek starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas, instrumentu un jauno tehnoloģiju izstāde „Tech Industry 2022”, kas ir lielākā nozares izstāde Baltijas reģionā!

“Tech Industry” piedāvā vienuviet iepazīt plašo risinājumu klāstu metālapstrādei, metālizstrādājumu ražošanai, mašīnbūvei, būvniecībai, automatizācijai, elektronikai, elektrotehnikai, autoservisiem, ceļu un tiltu celtniecībai, kuģu, dzelzceļu un avio būvei, lauksaimniecībai, ūdensapgādei, siltumapgādei un citiem saistīto nozaru uzņēmumiem.

Izstādē „Tech Industry 2022” piedalās arī Latgales plānošanas reģiona (LPR) Latgales speciālās ekonomiskās zonas pārvaldnieka vietnieks Vladislavs Stankevičs un mārketinga projektu vadītāji Jānis Lubiņš un Intars Salenieks, un Latgales uzņēmējdarbības centra vadītājs Andris Kucins, lai iepazītos ar vairāk nekā 250 uzņēmumu aktuālāko piedāvājumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Čehijas, Itālijas un citām valstīm, kā arī arī aplūkotu pēdējā laikā tapušās inovācijas tieši Latvijas nacionālajā kopstendā, kurā var iepazīt pašmāju ražotāju piedāvājumu un jaunāko veikumu dažādu industriju nozarē. Paredzēts, ka LPR eksperti izstādes laikā tiksies gan ar ārvalstu, gan pašmāju uzņēmējiem, lai informētu par investīciju iespējām un uzņēmējdarbības atbalsta instrumentiem, kas pieejami Latgales plānošanas reģionā.

Grandiozas iekārtu un tehnoloģiju demonstrācijas
Trīs dienas Eiropas un pasaules iekārtu ražotāji Ķīpsalā demonstrēs modernākās metālapstrādes un rūpnieciskās iekārtas darbībā, mašīnbūves un metināšanas iekārtas, elektroinstrumentus, gaisa plūsmu tehnoloģijas un hidrotehnoloģijas, metālizstrādājumus, automatizācijas un vadības sistēmas, hidrauliskās iekārtas, mēriekārtas, elektroniku un elektrotehniku, gāzes apgādes iekārtas, noliktavu aprīkojumu, darba aizsardzības līdzekļus, iekraušanas un izkraušanas tehniku u. c.

Pasākumi profesionāļiem
Izstādē notiks pasākumi par aktuāliem jautājumiem mašīnbūves, metālapstrādes, elektronikas un jauno tehnoloģiju jomā. 19. maijā plkst. 14.00–16.30 norisināsies seminārs vispārējās izglītības pedagogiem par izstrādātajiem mācību līdzekļiem dabas zinātņu un tehnoloģiju jomā.

Savukārt 20. maijā klātienē notiks “Tech Industry 2022” kontaktbirža, kurā uzņēmumu pārstāvji, zinātnieki un eksperti no dažādām valstīm komunicēs un veidos sadarbību par tēmām: mašīnbūve, metālapstrāde, automatizācija, elektronika, elektrotehnika, rūpnieciskie izejmateriāli, instrumenti, inovatīvas tehnoloģijas. Pievienojies un iegūsti jaunus biznesa kontaktus: tech2022.b2match.io
Vēl piektdien, plkst. 11.00 notiks seminārs “Viedā ražošana – Eiropas nākotne”, kurā ar praktisko pieredzi un vērtējumu par kopējām tendencēm dalīsies četri nozarē atzīti uzņēmumi: ’’Naglis & ERR’’, ’’Zippy Vision’’, ’’Duroc Machine Tool’’ un “Peruza’’. Pasākumus skati: www.techindustry.lv/seminari.php

Papildus informācija par izstādi atrodama “Tech Industry” mājaslapā: www.techindustry.lv

Foto: Latgales plānošanas reģions un techindustry.lv