SIA “Regula Baltija”: laureāts “Latgales reģiona uzņēmēju gada balvas 2021” nominācijā “Sociāli atbildīgs uzņēmums”

Godinot labākos Latgales uzņēmumus, Latgales plānošanas reģions Uzņēmējdarbības centrs 2021.gada nogalē jau astoto gadu organizēja konkursu “Latgales reģiona uzņēmēju gada balva”. Tā mērķis ir apzināt Latgales plānošanas reģiona teritorijā strādājošus uzņēmējus, kuri sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību Latgalē, aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē. Konkurss veicina Latgales reģiona uzņēmēju atpazīstamību, plašsaziņas līdzekļos popularizējot labas uzņēmējdarbības prakses piemērus reģionā.

Ar saistošu video stāstu starpniecību LPR vēlas iepazīstināt ar 2021. gada konkursa ’’Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2020″ uzvarētājiem.

Nominācijā “Sociāli atbildīgs uzņēmums” pārliecinošu uzvaru 2021.gadā ieguva Daugavpils pilsētas uzņēmums, Latgales Speciālās ekonomiskās zonas (LSEZ) komersants SIA “Regula Baltija”. Uzņēmums aktīvi piedalās pilsētas dzīvē, sniedzot atbalstu gan kultūras, gan veselības aprūpes, gan izglītības sfērās. “Regula Baltija” rūpējas arī par saviem darbiniekiem, atbalstot zināšanu un kompetences līmeņa paaugstināšanu un augstākās izglītības ieguvi.
Lepojamies ar SIA “Regula Baltija” nozīmīgo darbību, vēlam izdošanos un pateicamies par godprātīgo darbu, sociāli atbildīgām rūpēm par darbiniekiem un Latgales iedzīvotājiem!

SIA “Regula Baltija’’ ir unikālu specifisku iekārtu ražotājs, kas ražo augsti tehnoloģisku produktu klāstu, kas tiek izmantots daudzās pasaules valstīs (155 valstīs). Darbojas kopš 2005.gada jūnija. Uzņēmuma ražotne atrodas Daugavpilī. Galvenais darbības virziens ir iekārtu ražošana, kas ļauj veikt aizsargātu dokumentu autentiskuma pārbaudi. Uzņēmums izstrādā arī programmnodrošinājumu, kas paredzēts darbam ar ražotajām iekārtām un ieceļošanas dokumentu datubāzes.

Latvijā uzņēmuma ražotās iekārtas un programmnodrošinājumu izmanto: Valsts robežsardze, Ārlietu ministrija, Valsts tiesu ekspertīžu birojs, CSDD, komercbankas, zvērināti notāri.

Ievērojami produkcijas apjomi ir piegādāti tādām starptautiskām organizācijām kā IOM (International Organization for Migration), Frontex (European Agency for the Management of Operational Cooperation at the External Borders) un UNDP (United Nations Development Programme) pārstāvniecībām vairākos pasaules reģionos.

Inovatīvs produkts: Regula 7028M – jaunas paaudzes dokumentu lasītājs, tostarp ar automātiskās dokumentu autentifikācijas funkciju, paredzēts robežšķērsošanas vietu, t.sk. lidostās, aprīkošanai (e-vārtiem un robežšķērsotāju pašapkalpošanās kioskiem). Iekārtas Regula 7028M  izstrāde ir uzsākta 2019.gadā bet regulāro produkta piegāžu klientiem (Lietuva, Polija, Austrālija, Šveice, Vācijā, Austrijā u.c.) īstenošana – 2020.-2021.gadā.

Uzņēmums nemitīgi attīstās, pieaug ražotās produkcijas klāsts, eksporta mēŗķvalstu un darbinieku skaits. Pašlaik uzņēmumā ir nodarbināti 76 cilvēki.

Kontaktinformācija: tel. 65431299, e-pasts: regula@regula.lv, regula.lv/en/, www.facebook.com/regulaforensics/

Latgales plānošanas reģions pateicas par aktīvu līdzdalību konkursa norisē ikvienam, kas veltīja laiku, lai pastāstītu un iesniegtu pieteikumu par kādu no pretendentiem.
Ar plašāku informāciju par Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centra darbību un sniegtajiem pakalpojumiem var iepazīties interneta vietnē www.lpr.gov.lv.