“Latgales SEZ biznesam” – jauns radio raidījumu cikls par LSEZ sniegtajām iespējām Latgalē

Šonedēļ, 20.jūnijā, radiostacijā “Alise Plus” tika uzsākts jauns informatīvais projekts “Latgales speciālā ekonomiskā zona biznesam”, kas veltīts vienam no mūsu reģiona galvenajiem uzņēmējdarbības atbalsta instrumentiem –  Latgales speciālās ekonomiskās zonas (Latgales SEZ) darbam. Raidījumi “Latgales SEZ biznesam” būs dzirdami arī visā Latgalē, radiostacijā “Divu krastu radio” un radio “Ef-Ei” ēterā.

Pirmajā raidījumā radio “Alise Plus” studijā viesojās Latgales speciālās ekonomiskās zonas pārvaldniece Iveta Maļina-Tabūne un Latgales SEZ pārvaldnieces vietnieks Vladislavs Stankevičs.

Raidījumā tika diskutēts par Latgales SEZ galvenajiem uzdevumiem un mērķiem, darba rezultātiem, kā arī tiem reālajiem ieguvumiem, kurus var saņemt uzņēmēji, pievienojoties speciālajai ekonomiskajai zonai Latgalē.

Līdz šim Latgales SEZ darbojas 23 uzņēmumi, noslēgti 46 investīciju līgumi par kopējo vērtību vairāk nekā 35 milj. eiro apmērā ar vienošanos, ka tiks radītas aptuveni 400 jaunas darba vietas.

Pirmo raidījumu “Latgales SEZ biznesam” radiostacijas “Alise Plus” ēterā ar LSEZ pārstāvju Ivetas Maļinas-Tabūnes un Vladislava Stankeviča piedalīšanos var vērot arī video formātā radio “Alise Plus” facebook lapā un portālā nasha.lv. Savukārt “Divu krastu radio” ētera raidījumu iespējams noklausīties audio formātā šeit: 

 

Latgales SEZ ir nozīmīgs reģiona uzņēmēju atbalsta instruments. Aicinām radio “Alise Plus”, “Divu krastu radio” un radio “Ef-Ei” ēterā klausīties raidījumu “Latgales speciālā ekonomiskā zona biznesam”, kur klausītāji tiks informēti par aktuālākajiem notikumiem, iespējām un perspektīvām Latgales SEZ!

Detalizēta informācija par Latgales SEZ darbu atrodama arī Latgales plānošanas reģiona mājaslapas lpr.gov.lv sadaļā “Latgales speciālā ekonomiskā zona”.

Par likumā noteiktajām prasībām, kādām ir jāatbilst veiktajiem ieguldījumiem pretendējot uz SEZ tiešo nodokļu atvieglojumiem, kā arī plašāku informāciju par Latgales SEZ darbības noteikumiem un iesniedzamo dokumentāciju iespējams uzzināt, sazinoties ar Latgales SEZ pārvaldi: e-pasts: lsez@lpr.gov.lv, tālr.: +371 26511047, www.lpr.gov.lv/lsez. Sekojiet Latgales SEZ arī Facebook: www.facebook.com/LatgalesSEZ un Instagram: www.instagram.com/latgalessez/