Raidījumā “Stunde Latgolys laivā” ciemojas radošā Baltalkšņu ģimene

2021.gada 22.novembrī Facebook tiešraidē aicinājām pievienoties raidījuma “Stunde Latgolys laivā” norisei. Šoreiz pie mums viesojas uzņēmēji, kuri savā novadā ir attīstījuši, varētu teikt, unikālu konfekšu darbnīcu “Top Končas” un jauku kafejnīcu “Mūsu pankūkas”– tie ir Anita un  Juris Baltalkšņi no Rēzeknes puses.

Aicināti pastāstīt par savu radošo darbošanos, raidījuma varoņi atzīst, ka TOP KONČAS – tās ir ar mīlestību radītas karameles ar indivuālu foto vai logo. Vienvārdsakot – karameļu darbnīca, kā arī cukurvates darbnīca.

Savurārt “Mūsu pankūkas” – karstas pankūkas ar mīlestību garšu! Ar pankūkām dodamies izbraukumos svētkos, festivālos, ballītēs, nometnēs un citviet, kur garšo pankūkas 🙂
Aiciniet un būsim arī pie Jums! Vasarās esam gadatirgos, ziemās – uz slēpošanas kalna, piemēram, Rēzeknes novada Sarkaņkalnā!”

Taču ar šiem diviem uzņēmumiem Baltalkšņu ģimenes radošā darbība nebeidzas – paralēli tam, ka ģimenē aug trīs mazi ziķeri, Anita ir arī zīdīšanas konsultants un dūla. Anita piebilst – lai piedzīvotu sava bērniņa gaidīšanu, dzimšanu un augšanu kā spēcinošu pieredzi, reizēm pietiek tikai ar nelielu atbalstu – līdz ar to ir sertificēta sniegt šādu atbalstu, kā arī var konsultēt bērna zīdīšanā un Baha ziedu piemeklēšanā!

Interesantās sarunas video:
Sarunu vada remigrācijas koordinatore Latgalē Astrīda Leščinska!
Raidījumu cikls “Stunde Latgolys laivā” top sadarbībā ar sociālo mediju “LAIVA” un Latgales plānošanas reģionu.
Raidījuma sākums 18.00 UK, 20.00 LV.
Saruna notiek latgaliski un latviski.
www.facebook.com/es.atgriezos.latgale
www.facebook.com/medijslaiva
www.facebook.com/MusuPankukas