Notiks vebinārs un kontaktbirža “Bringing Value to Agrobiomass”

Lai veicinātu biomasas apkures risinājumu plašāku ieviešanu Eiropā un pārrunātu ar to saistītos izaicinājumus, 27.oktobrī tiek organizēts tiešsaistes vebinārs “Bringing Value to Agrobiomass”, savukārt 3.-4.novembrī – kontaktbirža. 

Šis tiešsaistes pasākums ir jau otrais šāda veida pasākums, un tas ir daļa no ES finansētā projektu AgroBoHeat, kas ir vērsts uz uzlaboto un tirgū gatavu bioamasas apkures risinājumu plašu ieviešanu Eiropā. Vebināra programma šeit.

Biomasa ir liels, nepietiekami izmantots un vietējs resurss, kas varētu sekmēt Eiropas enerģētikas un klimata mērķu sasniegšanu, vienlaikus veicinot lauku attīstību un aprites ekonomiku.

Pasākums pulcēs uzņēmumus un citas organizācijas (gan pircējus, gan piegādātājus) no visas Eiropas un citām valstīm. Šī ir unikāla iespēja veidot jaunus biznesa kontaktus un līgumus. Sanāksmes notiks tiešsaistē.

Pasākuma tēmas:

  • Atjaunojamās enerģijas ražošana;
  • Biorafinēšana;
  • Biomasas ražošana;
  • Loģistika un apstrāde.

Piedaloties, dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar potenciālajiem sadarbības partneriem, klientiem un piegādātājiem atrast nepieciešamos tehnoloģiskos risinājumus, kā arī uzzināt jaunākās tendences nozarē. 

Vairāk informācijas pasākuma rīkotāju mājaslapā.

Šis projekts ir saņēmis finansējumu no Eiropas Savienības pētniecības un inovācijas programmas Apvārsnis 2020 saskaņā ar Granta līgumu Nr. 818369.

Avots