No 28. līdz 30.jūnijam notiks starptautiska sanāksme, kas veltīta diskriminācijas novēršanai, migrantu un mazākumtautību grupu stigmatizācijas mazināšanai Eiropā

Carnikavas novada pašvaldība aicina piedalīties Eiropas Komisijas programmas “Eiropa pilsoņiem” projekta “Eiropas pilsētas starpkultūru dialoga veicināšanā un migrantu un minoritāšu diskriminācijas mazināšanā” (612749-CITIZ-1-2019-1-LV-CITIZ-NT) starptautiskajā sanāksmē.

Sanāksme notiks no 28.06.2021. līdz 30.06.2021. Carnikavas novada pašvaldība jūtas gandarīti, ka ir iespēja organizēt un uzņemt Latvijā šī starptautiskā un tematiski nozīmīgā sadarbības projekta tikšanos, jo pasākumā piedalīsies Latvijas un vēl trīspadsmit valstu pārstāvji un jomas speciālisti no Albānijas, Bulgārijas, Grieķijas, Horvātijas, Itālijas, Lielbritānijas, Lietuvas, Maķedonijas, Nīderlandes, Polijas, Rumānijas, Serbijas, Spānijas.

Pasākumā tiks prezentēta Latvijas pieredze un labie piemēri šajā jomā, kā arī uzklausīti Latvijas eksperti, kuri dalīsies ar jaunākajām tendencēm. Pasākums notiks tiešsaistē, tomēr tiks veidots tā, lai ikvienam dalībniekam būtu iespēja gūt vērtīgu informāciju, mācīties no pasākuma laikā izmantotām metodēm un piemēriem, uzdot jautājumus un iegūt jaunus kontaktus. Sanāksmē būs darba grupas angļu un latviešu valodās.

Ielūgums_un_reģistrēšanās links

Pasākuma_programma

Papildus informācija: pasākuma koordinatore Rasma Pīpiķe, tālr. 2 60 44 862, e-pasts: rasma.pipike@gmail.com

Informāciju sagatavoja: Vilis Zinkevičs, Projekta vadītājs Carnikavas novada domes Attīstības un plānošanas nodaļas vadītāja vietnieks