Latgales plānošanas reģions ir uzsācis jaunu stāstu ciklu “BIZNESAM IZVĒLOS LATGALI!”

Latgales plānošanas reģions ir uzsācis jaunu stāstu ciklu “BIZNESAM IZVĒLOS LATGALI!” Turpinot savu ceturto aktīvās rosības gadu, Latgales plānošanas reģiona (LPR) remigrācijas koordinatore aicina iepazīties ar jaunu stāstu ciklu, kuru caurvīs iedvesmojošu, apņēmīgu Latgales jauno un esošo uzņēmēju piemēri.
A.Leščinska norāda: “Mēs vēlamies aktualizēt vietējo Latgales uzņēmēju darbu, vēlreiz atgādinot sabiedrībai par interesantajiem pakalpojumiem, kā arī ar lielu rūpību un mīlestību darinātajām precēm, kas ir ražotas un pieejamas mums tepat līdzās. Ceram, ka šī akcija sniegs informatīvu atbalstu uzņēmējdarbības veicējiem un, iespējams, spēs iedvesmot arī citus uzsākt savu biznesu tieši Latgales reģionā. Akcijas ietvaros esam iecerējuši uzrunāt arī tos uzņēmējus, kuri ir atgriezušies Latgalē pēc ilgāka ārzemēs vai citā Latvijas novadā pavadītā laika. Priecāsimies, ja arī sabiedrība un paši uzņēmēji iesaistīsies, informējot Latgales plānošanas reģionu par savu vai savu novadnieku uzsākto biznesu pēc ilgākas prombūtnes ārvalstīs”.

Uzsākot stāstu ciklu, aicinām iepazīties ar Latgales uzņēmējiem, kuri iedvesmo ar savu apņēmību, ieguldīto darbu un entuziasmu Latgales plānošanas reģiona mājas lapas sadaļā remigrācija  / biznesam izvēlos Latgali!

Ja arī Tu vēlies piedalīties stāstu ciklā “BIZNESAM IZVĒLOS LATGALI!” sazinies ar Astrīdu Leščinsku, Latgales plānošanas reģiona remigrācijas koordinatori, tālr. +371 20349136, e-pasts: astrida.lescinska@lpr.gov.lv.

Dalībniekus var apskatīt galerijā :