Latgales NVO aicina piedalīties plenērā

Biedrība “Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs”(DNVOAC) aicina iesaistītās Latgales nevalstisko organizāciju pārstāvjus izglītojoši informatīvā pasākumā “NVO PLENĒRS LATGALĒ“, kas no 2021.gada 16. līdz 18. septembrim notiks viesu namā “Zaļā sala” (adrese: Litavnieki, Griškānu pagasts, Rēzeknes novads).

 Atklājot Plenēru, kopā ar Kultūras ministrijas Sabiedrības integrācijas departamenta direktori Jeļenu Šaicāni, Sabiedrības integrācijas fonda direktori Zaigu Pūci un SIF direktora vietnieku Reini Lasmani, Aktīvo iedzīvotāju fonda Padomes locekļiem Oskaru Zuģicki un Uldi Dūmiņu un Ziemeļvalstu pārstāvniecības biroja Daugavpilī vadītāju Vadimu Murašovu un Latgales plānošanas reģiona un pašvaldību pārstāvjiem būs iespēja pārrunāt par esošajiem un turpmāk pieejamajiem atbalsta instrumentiem sabiedrības līdzdalības veicināšanai Latgalē, veiksmīgāku sadarbību starp valsts pārvaldi un NVO sektoru,  iekļaujošu līdzdalību un citām aktuālām tēmām.

Pasākuma laikā Plenēra dalībniekiem būs iespēja paaugstināt izpratni par pilsonisko līdzdalību un līdzdarbības veidiem, uzlabot NVO savstarpējo sadarbība reģionā, kā arī NVO sadarbība ar publisko sektoru. Zinošu moderatoru pavadībā tiks uzlabota informācijas un viedokļu apmaiņa starp NVO, tiks paaugstināts informētības līmenis par demokrātijas pamatprincipiem un savu interešu aizstāvības iespējām, kā arī daudzi citi aspekti, kas nepieciešami kvalitatīvākam darbam NVO sektorā.

Ar kopīgo pasākuma programmu aicinām iepazīties šeit!

Lai piedalītos Plenērā, aicinām nevalstiskā sektora pārstāvjus un citus interesentus līdz 14.09.2021. pl.: 16:00 reģistrēties šim pasākumam, aizpildot pieteikuma anketu: ej.uz/NVOpleners2021Latgale

Pasākums norisinās projekta “Kompleksi pasākumi Latgales reģiona iedzīvotāju pilsoniskās aktivitātes veicināšanai” (Nr. 2021/LV/NVOF/MAC/049) ietvaros, ko finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Pasākumā ir jāievēro visi epidemioloģiskās drošības noteikumi.

Sīkāka informācija par pasākumu: Oskars Zuģickis, biedrības “Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs” koordinators, tālr.: 26565858, e-pasts: oskars@nvoc.lv