RTA aicina uzņēmējus uz sadarbību

Ja esi uzņēmējs un Tev ir svarīgi būt konkurētspējīgam! Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) pasniedzēji kopā ar studentiem jau trešo gadu pēc kārtas, savu studiju kursu ietvaros, ir gatavi palīdzēt uzņēmējam gūt jaunas ierosmes.

RTA veiksmīgi īsteno problēmās balstītās studijas (PBL), tas nozīmē, ka uzņēmējs izvirza sev aktuālo problēmu, kuru semestra laikā studenti, pasniedzēja vadībā, mēģina risināt.  2020. gada pavasara semestrī būs pieejami seši studiju kursi, kurus vada pasniedzēji Iveta Dembovska, Inese Silicka, Sandra Murinska, Daina Znotiņa, Silvija Mežinska un Diāna Apele.

2020. gada 11. februārī plkst.13:00 RTA Atbrīvošanas alejā 115 (Centrālā ēka, 124.kab.), Rēzeknē notiks pasākums, kura laikā uzņēmējiem būs iespēja iepazīties ar pasniedzējiem un studentiem, prezentēt savu vajadzību un diskutēt.

Ja esi nolēmis piedalīties, tad nepieciešams aizpildīt klāt pievienoto reģistrācijas anketu un sagatavot nelielu prezentāciju (līdz 10 minūtēm) par savu uzņēmumu un vajadzību/problēmu, kas uzņēmumam ir jāatrisina vai jāpārvar.

Pieteikšanās anketa:

docs.google.com/forms/d/1gAqrvwfCoFlr_Hdob8zpmNrdMdz6vn_P0ng4xE2ecpw/edit

Plašāka informācija:

Lienīte Litavniece, RTA Projektu pārvaldības un tehnoloģiju pārneses kontaktpunkta vadītāja

e-pasts: Lienite.Litavniece@rta.lv

Tālr.: +371 29298800