Pievienojies plašākajam inkubatoru tīklam Latvijā, piesakot savu biznesa ideju LIAA Rēzeknes  un Daugavpils biznesa inkubatoros!

No 2020. gada 1. marta līdz 20. martam tiks atvērta pieteikumu pieņemšana dalībai inkubācijas un pirmsinkubācijas  programmās četrpadsmit LIAA biznesa inkubatoros visā Latvijā – Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Kuldīgā, Liepājā*, Madonā, Ogrē, Rēzeknē, Siguldā*, Talsos, Valmierā, Ventspilī un Radošo industriju inkubatorā Rīgā. Atbalsta programmām aicināti pieteikties uzņēmumi, kuri nav reģistrēti ilgāk par trim gadiem.

*Siguldas un Liepājas inkubatoros pieteikšanās pirmsinkubācijas programmai  no 1. līdz 15.aprīlim

 Pirmsinkubācijas programma ir piemērota gan fiziskām, gan juridiskām personām, kuras vēlas izvērtēt savas biznesa idejas dzīvotspēju. Programma ilgs sešus mēnešus un tās laikā dalībnieki saņem visu nepieciešamo (semināri, lekcijas, mentorings) savas idejas attīstīšanai. Izklausās interesanti? Vairāk par programmu uzzini šeit 

 Inkubācijas programmā papildus pirmsinkubācijas atbalstam dalībnieks saņem 50% līdzfinansējumu biznesa attīstībai nepieciešamo pakalpojumu iegādei, kā arī iekārtu un izejmateriālu izmaksu segšanai. Inkubācijas atbalstu var saņemt komersanti, kas nav reģistrēti ilgāk par 3 gadiem. Izklausās interesanti? Vairāk par programmu uzzini šeit

LIAA Rēzeknes biznesa inkubators 4.martā Rēzeknē, 10.martā Ludzā un 11.martā Balvos rīko Info dienas, kurās stāstīs par inkubatora sniegtajiem pakalpojumiem un atbalsta iespējām biznesa idejas vai uzņēmējdarbības attīstībai, kā arī uzņemšanas kārtību inkubatorā. Informācija un reģistrācija pasākumiem pieejama šeit.

Pieteikumus  pirmsinkubācijas un inkubācijas programmām LIAA biznesa inkubatoros  varēs iesniegt elektroniski, nosūtot elektroniski parakstītu pieteikumu uz liaa@liaa.gov.lv (edoc iesniegšanas termiņa laika zīmogs – līdz plkst. 23:59) un klātienē: Rēzeknē (Baznīcas ielā 19, darba laikā plkst. 8.30. – 17.00.) un Daugavpilī (Viestura iela 2, t.:+371 62401094)

Saziņai: rezekne@liaa.gov.lv l 62401095
Jautājumu gadījumā – priecāšos atbildēt!

Evija Piebalga
Vecākā projektu vadītāja
Rēzeknes biznesa inkubators
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra