Apbalvoti konkursa “Esi varūņs – palīc satā” pirmo trīs vietu ieguvēji

Latgales plānošanas reģions (LPR) pavasarī, COVID-19 infekcijas ierobežošanas laikā, rīkoja radošo konkursu bērniem “Esi varūņs – palīc sātā”. Kopumā konkursā piedalījās 63 bērni no Latgales, Latvijas un diasporas (plašāk par konkursu ŠEIT)

“Mūs priecē, ka konkursā piedalījās ne tikai ģimenes, kas dzīvo Latgalē, bet arī tās, kas plāno vai arī jau ir atgriezušās Latgalē vai Latvijā. Šis konkurss viņus visus apvienoja, parādot, ka bērni ir mūsu varoņi, kas vecākiem atgādina par kopības sajūtu, lai brīvais laiks netiktu pavadīts nedz TV, nedz pie telefonu ekrāniem. Vēlreiz pārliecinājāmies, ka mēs jebkurā pasaules vietā varam būt vienoti, saliedēti un stipri”, bilst LPR remigrācijas koordinatore Astrīda Leščinska.

Publiskajā balsošanā tika noteikti pirmo 3 vietu ieguvēji:

I VIETA

Artis Aļošins (Ludza, 368 LIKE)

Ludzas novada pašvaldībā balvu Artim pasniedza un paldies vārdus vecākiem izteica LPR Administrācijas vadītāja Iveta Maļina- Tabūne un Ludzas novada domes priekšsēdētāja vietniece sociālajos, izglītības un kultūras jautājumos Jevgenija Kušča.

II VIETA

Viktors Morozovs (Daugavpils, 300 LIKE)

 

Balvu LPR Daugavpils birojā Viktoram pasniedza LPR Administrācijas vadītāja Iveta Maļina- Tabūne.

III VIETA

Ēriks Smagars (Balvi, 243 LIKE)

Vēlreiz sveicam Latgales varoņus un paldies visiem par piedalīšanos!

Video sarunu ar 1. vietas ieguvēju ir iespēja noskatīties šeit:

#esivarūņspalīcsātā

Iepazīstinām ar konkursa "Esi varūns – palīc sātā" 1. vietas ieguvēju Arti un viņa mammu Irinu 🤩📽 Mēs paciemojāmies pie Ludzas varoņa nu jau drošākos apstākļos un mazliet aprunājāmies! Sarunu skaties video ⬇

Posted by Es atgriežos Latgalē on Ceturtdiena, 2020. gada 16. jūlijs