Nakts piedzīvojums Kārsavas mežos turpinās

Kārsavas novada pašvaldība organizē tradicionālo nakts sēņošanas festivālu, kas notiks 14.septembrī dabas parka “Numernes valnis” teritorijā. Brango sēņu guvums tiks vērtēts vairākās nominācijās – gan individuāli, gan komandu vērtējumā. Tiek aicināts ikviens sēņošanas entuziasts!

Komandā 3 dalībnieki, laikapstākļiem atbilstošs apģērbs un ekipējums – lukturītis labākam redzējumam, nazītis medījumiem un grozs atradumiem. Balvas saņems arī interesantāko tērpu komandas. Komandu reģistrācija jau no plkst. 20.00. Tikšanās vieta pēc GPS koordinātēm: 56.846549, 27.4798143 un kartē šeit. Vairāk informācijas pa tālruni 26606506.

Šogad pēc apbalvošanas aicinām kopā cienāties ar īpaši pagatavoto putras ēdienu, siltu tēju un kopīgi brīvā dabā noskatīties atjaunoto Rīgas kinostudijas mākslas filmu “Motociklu vasara” (1975.gads). Turpinājumā dziesmas pie ugunskura kopā ar Gregu un draugiem.

Pirms doties uz nakts sēņošanas avantūru iesakām noskatīties Ligitas Valijevas monoizrādi “Trīs vienai”, kas notiks Salnavas kultūras namā dzejas dienu ietvaros plkst. 19.00.

Dodamies nakts piedzīvojumā kopā!