BIZNESA FORUMS – “INOVĀCIJAS = VEIKSMĪGS MŪSDIENU UZŅĒMUMS”

Aicinām Jūs apmeklēt Festivāla “Uzņēmēju dienas Latgalē 2019” BIZNESA FORUMU – “INOVĀCIJAS = VEIKSMĪGS MŪSDIENU UZŅĒMUMS”

Tikšanās vieta un laiks: Daugavpils Olimpiskais centrs 10.05.2019. plkst. 11.00.

Tradicionālā izstāde tiek transformēta Biznesa un karjeras iespēju festivālā – formātā, kas vairāk atbilst mūsdienu aktīvajam un dinamiskajām izmaiņām pārpilnajam laikam.

11:00 tiks atklātas “Uzņēmēju dienas Latgalē 2019”, kur klātesošos uzrunās Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš, LTRK prezidents Aigars Rostovskis, kā arī Citadele banka un Nodarbinātības Valsts aģentūras pārstāvji.

Jau 12:00 sāksies biznesa forums, ko moderēs LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Vispirms ar prezentāciju par Latvijas ekonomikas iespējām un izaicinājumiem 2019. gadā uzstāsies bankas Citadele ekonomists Mārtiņš Āboliņš. Par Daugavpils inovatīvo uzņēmumu labas prakses piemēriem stāstīs Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamenta vadītāja Daina Krīviņa, savukārt Mārketinga akadēmijas lektors, biznesa konsultants, uzņēmējs Jānis Kļaviņš savā prezentācijā apskatīs, kā inovācijas palīdz mainīties un domāt savādāk. Ar prezentāciju uzstāsies arī Inovāciju Tehnoloģiju centra Izpētes nodaļas vadītāja Līga Brasliņa, lai stāstītu par inovācijām mazajiem un vidējiem uzņēmumiem un to ieviešanas iespējām. Foruma noslēgumā TestDevLab Sabiedrisko attiecību direktors Kristaps Skutelis izsmeļoši pastāstīs par Tehnoloģiju klātesamību un nozīmi mūsdienu procesos.

Pasākumā ir paredzētas vairākas ekspertu paneļdiskusijas, kurās visiem klātesošajiem būs iespēja uzdot arī sev interesējošos jautājumus. Citadele banka un Altum eksperti runās par pieejamo finansējumu uzņēmējdarbības attīstībai. Sadarbībā ar LIAA Daugavpils Biznesa inkubatoru norisināsies ekspertu – praktiķu diskusija par inovatīvu pieeju esošām lietām, izglītības nozīmi un mācīšanos no savām un citu kļūdām.

Foruma programma un iepriekšējā reģistrācija dalībai šeit: www.mitto.me/uznemeju-dienas-latgale-2019/programma