Seminārs Latgales pašvaldību sabiedrisko attiecību speciālistiem (mainīta pasākuma norises vieta)

Pēdējā gada laikā, kopš darbību uzsāka Latgales plānošanas reģiona (LPR) interneta vietne www.lpr.gov.lv , ir ieguldīts apjomīgs darbs ne tikai Latgales plānošanas reģiona administrācijas, bet arī visu Latgales pašvaldību darbības atspoguļošanā un pašvaldību rīkoto pasākumu popularizēšanā.

Īsā laika periodā šis reģiona portāls ir kļuvis par nozīmīgu informācijas avotu gan reģionālajiem, gan valsts masu medijiem.

Lai paplašinātu Latgales pašvaldību darbības atspoguļojumu, kā arī paaugstinātu Latgales pašvaldību rīkoto pasākumu popularitāti, veicinātu reģionālās informācijas pieejamību plašākai sabiedrībai, žurnālistiem u.c. interesentiem, LPR administrācija aicina uz ciešāku savstarpējo sadarbību.

Latgales plānošanas reģions sadarbībā ar Latvijas pašvaldību savienību š.g. 22.februārī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” no pl.: 11:00 līdz 14:00 rīko semināru pašvaldību sabiedrisko attiecību speciālistiem, mājaslapu administratoriem u.c. interesentiem.

Seminārā “Sabiedrisko attiecību nozīme pašvaldību vizuālā tēla veidošanā” klātesošie tiks informēti par:

– LPR monitoringa rezultātiem par Latgales pašvaldību mājaslapu, facebook un twitter kontiem;

– kā veicināt kvalitatīvu, operatīvu un divpusēju komunikāciju starp medijiem un pašvaldību;

– kā uzlabot informācijas apmaiņu Latgalē;

– interneta vidē bāzēto aplikāciju un vietņu loma pašvaldības pozitīvā tēla un atpazīstamības veidošanā;

– tipiskākajām kļūdām preses relīžu rakstīšanā un izplatīšanā, mājaslapu un publisko sociālo kontu uzturēšanā.

Seminārā paredzēta pozitīvo piemēru demonstrēšana un diskusija par komunikācijas u.c. aktuālajiem jautājumiem.

Semināru vadīs Latgales plānošanas reģiona sabiedrisko attiecību speciālists Oskars Zuģickis, Latvijas Radio Latgales studijas vadītāja Renāte Lazdiņa un Latvijas Pašvaldību savienības Komunikācijas nodaļas vadītāja, padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Jana Bunkus.

Interesentus aicinām pieteikties semināram līdz 20.februārim uz e-pastu: oskars.zugickis@lpr.gov.lv iesūtot interesenta vārdu, uzvārdu, pārstāvēto organizāciju un kontaktinformāciju.