Latgales reģiona jauniešu pasākumi “Īsteno sapni par savu biznesu!” noslēgsies Rēzeknes Augstskolā 17.decembrī

Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs (LUC) jau trešo gadu Latgales reģiona skolu jauniešiem un citiem interesentiem rīko Biznesa mēnesi – informatīvo pasākumu ciklu “Īsteno sapni par savu biznesu!”, kas šogad noslēgsies ar tikšanos Rēzeknes Augstskolā 17. decembrī.

Informatīvie pasākumi notiek no 30. novembra Daugavpilī, Balvu novada Bērzpilī un Tilžā, Krāslavā, Līvānos, Preiļos, Kārsavas novada Malnavā, Ludzā, Daugavpils novada Vabolē, Rēzeknes novada Dricānos un Kaunatā.

Latgales uzņēmējdarbības centrs aicina uz tikšanos vidusskolu pēdējo klašu audzēkņus, lai kopīgi, brīvā atmosfērā 2 stundu garumā kliedētu mītus par uzņēmējdarbību kā par kaut ko nesasniedzamu.

Lektoriem daloties savās zināšanās un pieredzes stāstos par Latgali, jauniešiem būs iespēja ne tikai mācīties un attīstīt savu personību, bet veidot idejas savam veiksmīgam biznesam. Klausītājiem būs iespējams smelties zināšanas un gūt nepieciešamo informāciju un praktisko pieredzi par to kas ir bizness un uzņēmējdarbība, kā līdz tam nonākt, vai tas ir sarežģīti, vai Latgale piemērota izaugsmei, un saņemt atbildes uz dažādiem aktuāliem jautājumiem.

Interaktīvajā pasākumā tiks iesaistīti ne tikai tā galvenie varoņi – jaunieši, bet arī jaunie uzņēmēji, kas neformālā veidā dalīsies savā pieredzē uzņēmējdarbībā.

Noslēgumā aktīvākie jaunieši tiek aicināti uz noslēguma pasākumu, kas šogad notiks Rēzeknē. Jauniešiem būs iespēja apmeklēt vienu no lielākajiem un veiksmīgākajiem uzņēmumiem Rēzeknes reģionā – finiera ražotni “Verems”, bet pēc tam iepazīties ar Rēzeknes Augstskolas Inženieru fakultāti.

Pasākumu organizē Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs.