Ražots Baltijā 2011

Šajā nedēļas nogalē norisināsies izstāde „Ražots Baltijā 2011”. Izstādes atklāšana notiks 15. aprīlī, plkst. 12:00, bet apskatāma tā būs līdz pat 17. aprīlim.


Izstādē piedalīsies arī ražotāji no Latgales reģiona. Jau plaši pazīstami uzņēmumi no Daugavpils – SIA Zieglera – mašīnbūve, SIA Gartda – vides labiekārtošana un apzaļumošana, SIA Kriart – būvniecība, SIA RITAL D – gaļas izstrādājumi, SIA LC Plast – plastmasas izstrādājumi un SIA Aimaks – kartona kastīšu izstrādāšana, izgatavošana un tipogrāfija, kā arī Daugavpils pilsētas dome.

Savukārt no Rēzeknes izstādē piedalās – Rēzeknes ekonomiskās zonas AS REBIR – uzņēmuma rīcībā ir lielas ražošanas jaudas dažādiem tehnoloģiskiem novirzījumiem. Piedalīsies arī Līvānu uzņēmums – ArGaumi – mājas tekstīlijs, mākslas un amatniecības izstrādājumi. Uzņēmums no Krāslavas novada – Latvilna IK, kas nodarbojas ar aitu vilnas izstrādājumiem.

Visi laipni aicināti apmeklēt izstādi, iepazīties ar mūsu vietējiem ražotājiem, kā arī aplūkot mūsu kaimiņvalstu piedāvājumu. Plašāka informācija par izstādi šeit: madeinbaltics.lv/lv.html

Ziņojumu sagatavoja:
Latgales Plānošanas Reģions
Rīgas birojs
Rīga, Tirgoņu iela 11, LV – 1050,
Tālrunis 29392686
E-pasts: pasts@latgale.lv