Manu rūpju bērns – Latgale!

Lai palīdzētu uzlabot skolēnu sociālos apstākļus, sākot ar šo gadu Latgales skolu atbalsta fonds “Veronika” realizē projektu “Brīvpusdienas skolēniem Latgalē”.


Daudzi Latgales bērni nāk no maznodrošinātām ģimenēm. Vecāku bezdarbs, nespēja pielāgoties jaunajām tirgus attiecībām, kā arī motivācijas trūkums nav bērnu vaina. Tomēr, tieši ģimenes nelabvēlīgo sadzīves apstākļu dēļ, mazie skolnieciņi dienas skolā aizvada nepaēduši, ar tukšiem vēderiņiem.

Sadarbībā ar portālu www.ziedot.lv, fonds „Veronika” piesaistījis vairāk kā 3000,- Ls, līdz ar to martā tika pabaroti 180 skolēni, aprīlī 276 skolēni. Maijam tika pārskaitīti līdzekļi tikai 62 bērnu ēdināšanai, kas ir gaužām par maz, lai varētu palīdzēt visiem, kuriem tas ir nepieciešams.

Tāpēc tiek aicināti visi, kuri var to atļauties un kam rūp novada nākotne – bērni, pievienoties fonda „Veronika” iniciatīvai.

Nozīmīgs ir katrs lats, ko Jūs varat veltīt. Viens lats – tās ir siltas pusdienas trim skolas bērniem. Lūk, cik maz un arī daudz!

Paldies visiem, kuri mūs sadzirdēs!

Savu ziedojumu bērnu ēdināšanai Jūs varat pārskaitīt caur www.ziedot.lv „Brīvpusdienas skolēniem Latgalē” vai arī Latgales skolu atbalsta fondam „Veronika”

Reģistrācijas Nr.40008106676
konta Nr. : LV07 UNLA 0050 0090 2609 0
SEB Unibanka

Ar cieņu,
Latgales skolu atbalsta fonda „Veronika” direktore
Inese Bērza
Tel.29108495