Aicinām bērnus piedalīties zīmējumu un video konkursā “Ūdens lāse Latgales dvēselei”

2022.gada 20.augustā Latgales plānošanas reģions (LPR) organizē Latgales Ūdens festivālu, kas tiek rīkots pārrobežu projekta “Pure Water” ietvaros! Latgales Ūdens festivāla ietvaros aicinām bērnus līdz 16 gadu vecumam piedalīties zīmējumu un video konkursā “Ūdens lāse Latgales dvēselei”! 

 

 

 

 

Šī publikācija ir sagatavota ar Eiropas Savienības finansiālu atbalstu. Par tās saturu pilnībā atbild Latgales plānošanas reģions un tā var neatspoguļot Eiropas Savienības viedokli.

Konkursa noteikumi:

  • jāizveido zīmējumu brīvā formātā par tēmu “Ūdens lāse Latgales dvēselei”, jāieskenē to un jānosūta uz e-pastu: video@forteproduction.lv;
  • vai jāizveido video līdz 60 sekundēm par tēmu “Ūdens lāse Latgales dvēselei” un jānosūta uz e-pastu: video@forteproduction.lv;
  • konkursa darbu iesniegšanas termiņš – 2022.gada 17.augusts.

Iesniegtos darbus vērtēs LPR Attīstības padomes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs, māksliniece Elita Patmalniece un video mākslinieks Krists Krūskops.

Konkursa laureātiem balvas tiks pasniegtas “Latgales Ūdens festivāla” laikā, uzvarētājus sveiks LPR Attīstības padomes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs un māksliniece Elita Patmalniece.

Esiet aktīvi, radoši un piedalieties, iesūtot darbiņus līdz 17.augustam!

Papildus informācija:

Natālija Kurakina, e-pasts: natalija.kurakina@lpr.gov.lv