Tematisko ciemu projekts tuvojas noslēgumam!

Latgales plānošanas reģions 2014.gada 22.maijā Daugavpilī rīko Latvijas Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekta LLIV-306 „Tematiskā biznesa attīstīšana un Tematisko ciemu komandu iespēju paplašināšana Latgales un Radvilišķu reģionos”, akronīms Tematiskie ciemi, noslēguma forumu.

Noslēguma forums sastāvēs no divām daļām: semināra daļas, kurā projekta partneri un tematiskie ciemi prezentēs un apkopos projekta rezultātus, un tematisko ciemu tirdziņa Vienības laukumā. Tematisko ciemu tirdziņš sāksies pulksten 14.00 un tajā varēs iegādāties Latgales lauku labumus un amatnieku izstrādājumus!

Latgales reģionā Tematisko ciemu projektu ietvaros ir izveidojušies 26 tematiskie ciemi, Aukštaitijas reģionā 9 ciemi. Informācija par tematiskajiem ciemiem ir pieejama reģionālajā portālā www.latgale.lv projekta sadaļā latgale.lv/lv/regionalie_projekti/ciemi/ciemi.

Lūgums savu dalību pasākumā pieteikt līdz 19.05.2014. uz e-pastu kristine.ivanova@latgale.lv! Aicinām pieteikties arī dalībai tirdziņā!

Sirsnīgi aicinām iepazīt Latgales un Aukštaitijas tematiskos ciemus!

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Ivanova
Latgales plānošanas reģions
E-pasts: kristine.ivanova@latgale.lv
www.latgale.lv