Noslēdzies mācību semināru cikls Latgales kultūras darbiniekiem

No 2022. gada 19. maija līdz 9.jūnijam Daugavpils pilsētas pašvaldības Kultūras pārvalde organizēja tiešsaistes mācību semināru ciklu Latgales kultūras iestāžu darbiniekiem un radošo industriju pārstāvjiem “Publiskā runa. Sabiedrības iesaiste.”.

Tika novadīti trīs mācību semināri, kuros profesionāli un pieredzējuši speciālisti stāstīja par tādām tēmām kā publiskās runas prasmes, runas saturs un struktūra, neverbālā komunikācija (lektore Krista Vāvere), kopienas saliedēšana un aktivizēšana ar kopienu mākslas palīdzību, kopienas teātri (lektore Ieva Niedre), radošuma un iztēles loma sociālā taisnīguma veicināšanas procesos, darbs ar dažādām kopienām (lektore Ieva Jurgelāne). Visa mācību programma pieejama šeit: www.daugavpils.lv/kultura/kulturas-zinas/aicinam-latgales-kulturas-darbiniekus-pieteikties-macibu-seminaru-ciklam

 Kopumā mācību semināru ciklam pieteicās vairāk nekā 60 kultūras darbinieki no Latgales – kultūras centru, tautas namu, kultūrizglītības iestāžu, muzeju, bibliotēku, kā arī nevalstisko un jauniešu organizāciju pārstāvji. Kā atzina mācību semināru dalībnieki, iegūtās zināšanas un jaunā informācija ir ļoti vērtīga un to varēs praktiski izmantot darba procesu uzlabošanai.

 Mācību semināri tika organizēti „Latvijas valsts mežu un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstītās Latgales kultūras programmas 2022” finansētā projekta  “Latgales reģiona kultūras jomas darbinieku kapacitātes celšana II” ietvaros.

Papildu informācija: Viktorija Cirse, tel.: 29293520, viktorija.cirse@daugavpils.lv