1. decembrī notiks Latgales reģiona tūrisma konference

Latgales Tūrisma konference šogad norisināsies jau septīto gadu pēc kārtas un kā ierasts, pasākums tiek iedalīts trīs daļās. Pirmajā daļā – pārskats par reģiona tūrisma nozares aktualitātēm un nozares profesionāļu lekcijas, otrajā daļā – kopīgas sarunas paneļdiskusijā un trešajā daļā – svinīga Latgales Tūrisma gada balvu pasniegšana.

Tūrisma nozare pēdējos gados ir atradusies uz “Amerikāņu kalniņiem”, piedzīvojot gan spējus kritumus, gan augstus kāpumus. Šī gada konferencē atskatīsimies uz paveiktajiem darbiem, bet pamata fokusu liksim uz nākotnes plāniem un idejām, kopīgi diskutēsim par nozares izaicinājumiem un nepieciešamajām pārmaiņām.

Kā ierasts tūrisma konferencē piedalīsies dažādi nozares eksperti, proti, šogad ar prezentācijām pievienosies LIAA Tūrisma departamenta vadītāja Inese Šīrava, radošās digitālās aģentūras WRONG sociālo mediju nodaļas vadītājs Vilhelms Meisters, Latvijas Universitātes pētnieks Dr.geogr. Ēriks Leitis.
Savukārt paneļdiskusijas temats ir “Ceļš uz atpazīstamu tūrisma galamērķi vai Tūrisma decentralizācija”. Diskusijas dalībnieki: Regita Zeiļa, Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas vadītāja, Lauku mājas “Bondari” saimniece; Valdis Vītoliņš no Piedzīvojumu tūrisma kompānija “PostNos” un Latvijas Dabas Tūrisma asociācijas pārstāvis Edgars Ražinskis.

Pilnu pasākuma programmu var apskatīt šeit.

Atgādinām, ka līdz 16. novembrim ir iespēja pieteikt pretendentus Latgales Tūrisma gada balvai, to var izdarīt šeit.

Ja plāno apmeklēt pasākumu, lūdzu reģistrējies šeit: ej.uz/konference22.