Aicina Latgales kultūras darbiniekus pieteikties apmācību semināru ciklam

No 2021. gada 17. maija līdz 14.jūnijam Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde organizē tiešsaistes apmācību semināru ciklu Latgales kultūras iestāžu darbiniekiem un radošo industriju pārstāvjiem “Komunikācija. Dizaina domāšana. Radošums. Sadarbība.”.

Piecos apmācības semināros, kas notiks katru pirmdienu 17., 24., 31. maijā un 7. un 14.jūnijā no plkst. 10:00 ZOOM platformā, profesionāli un pieredzējuši speciālisti stāstīts par tādām tēmām kā komunikācija ar masu medijiem, preses relīzes, radošās domāšanas prasmes un metodes, sabiedriskās attiecības (PR) sociālajos tīklos un to efektīva izmantošana, krīzes komunikācija, dizaina domāšana – dizaina domāšanas metodes un to pielietošana, kultūras pasākumu komunikācija, darbs ar auditoriju, partnerību veidošana un darbs ar sponsoriem. Visa apmācību programma pieejama www.daugavpils.lv/kultura/

Aicinām interesentus no Latgales reģiona – kultūras centru, kultūrizglītības iestāžu, muzeju, bibliotēku, radošo industriju, kā arī nevalstisko un jauniešu organizāciju pārstāvjus  līdz šī gada 16.maijam pieteikties apmācībām šeit: www.daugavpils.lv/kulturas-apmacibas. Vietu skaits ir ierobežots.

 Tā kā 2021.gadā notiek darbs pie Daugavpils pilsētas kultūras attīstības programmas 2021.-2027.gadam un Eiropas kultūras galvaspilsētas konkursa pieteikuma, ir skaidri redzams, ka kultūras un radošā sektora pārstāvjiem nepieciešams stiprināt kapacitāti, papildināt zināšanas dažādās aktuālajās jomās, pilnveidot prasmes mūsdienīga kultūras satura veidošanai, kā arī veicināt sadarbību gan sava sektora ietvaros, gan ar citām jomām. Tāpēc Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde, iedibinot jaunu tradīciju, ir apņēmusies rast iespējas regulāri īstenot Daugavpils pilsētas un Latgales reģiona kultūras un radošā sektora darbinieku (ieskaitot arī sabiedrisko organizāciju, uzņēmumu un aktīvo kopienu pārstāvjus) apmācības, kas šoreiz tiks realizētas „Latvijas valsts mežu un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstītās Latgales kultūras programmas 2021” finansētā projekta  “Latgales reģiona kultūras jomas darbinieku kapacitātes celšana” ietvaros.

Papildu informācija:Viktorija Cirse, t.: 65423601, 29293520; viktorija.cirse@daugavpils.lv

www.daugavpils.lv/kultura/