Rēzeknē viesosies Dailes teātris

Februārī Dailes teātris atkal ar viesizrādēm dosies uz Latvijas reģioniem, šoreiz uz Rēzekni un Liepāju.

Trešdien, 13. februārī, plkst. 18.00 Latgales vēstniecībā GORS Rēzeknē tiks rādīta Mazās zāle izrāde “Klusā daba ar resno puisēnu”.

Datoru ģēnijs Pompīlijs dzīvo kopā ar savām trim tantēm. Šī ir pieklājīga māja, un tantes kā trīsgalvu pūķis sargā savu mīļoto krustdēlu no visa ļaunā. Mīlot un rūpējoties par savu dārgo krustdēlu, tantes pat Pompīlijam nolīgst prostitūtu Lilī. Viss nav tik vienkārši, jo Pompīlijs ir ļoti resns. Un ļoti jūtīgs. Tad arī sākas problēmas, jo Pompīlijs iemīlas Lilī.

Šo Jona Sapdaru traģikomēdijas iestudējumu par tuvāko cilvēku ietekmi uz mūsu dzīvēm ir veidojuši režisors Mihails Gruzdovs, scenogrāfs Kristaps Kramiņš, kostīmu māksliniece Gerda Šadurska, komponists Juris Vaivods, kustību konsultante Inga Raudinga un gaismu mākslinieks Ronalds Kļaviņš. Lomās – Artis Robežnieks, Olga Dreģe, Akvelīna Līvmane, Lidija Pupure, Ieva Florence un Olga Biserova.

Biļetes uz izrādi “Klusā daba ar resno puisēnu” Rēzeknē jau ir izpārdotas.

Informāciju sagatavoja: Laura Leimane, Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja, 67270424, 28808590, laura.leimane@dailesteatris.lv