Daugavpils 12.vidusskolas jaunieši iepazīinušies ar AS “Grindeks”

Kā viena no balvām par  izcīnīto augsto vietu erudīcijas  konkursā “Bio Go Higher”,  bija konkursa atbalstītāja  AS “Grindeks” apmeklējums. Sākoties skolēnu brīvlaikam, mūsu skolas komandas “Pieci vienā” dalībnieki devās uz Rīgu – uz ražošanas uzņēmumu  “Grindeks”.  11.klases izglītojamie skolotāju  I.Meškovska un J. Orliņas pavadībā iepazinās ar visām kompānijas sfērām: ražošanu, loģistiku, attīrīšanas sistēmām.

Ekskursiju vadīja  uzņēmuma darbinieki, kuri pastāstīja par nepieciešamo izglītību, zināšanām un prasmēm, darba specifiku, uzņēmuma piedāvātajiem bonusiem un karjeras izaugsmes iespējām uzņēmumā. Uzņēmuma apmeklējums bija izglītojošs, lai skolēni veiktu savu izvēli par to, kur vēlas redzēt sevi nākotnē, tādējādi vidusskolā padziļināti mācītos mācību priekšmetus, kas tiem būs nepieciešami.

Dienas laikā paspējām izstaigāt rūpnīcas ražošanas korpusus un iepazīties ar  ķīmijas tehniķa analītiķa, ķīmiķa analītiķa, mikrobiologa, vecākā ražošanas farmaceita, reģistrācijas dokumentācijas izstrādes speciālista, reaktora operatora, farmācijas tehnologa, farmaceitiskās produkcijas ražošanas operatora profesijām. Apmeklējuma noslēgumā tika piedāvāta iespēja  veikt dažus laboratorijas darbus, ko arī izmantojām.

Bildes apskatāmas sadaļā galerija.

Braucienu atbalstīja un sponsorēja AS  “Grindeks”