Zināmi Balvu novada konkursa „Gada balva uzņēmējdarbībā” uzvarētāji

Pagājušā gada nogalē Balvu novada pašvaldība izsludināja konkursu „Gada balva uzņēmējdarbībā”. Tā mērķis – apzināt un godināt Balvu novada uzņēmējus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību novadā, kā arī veicināt Balvu novada uzņēmēju atpazīstamību, popularizējot labas uzņēmējdarbības prakses piemērus.
Gada balvai tika pieteikti 45 uzņēmumi 9 nominācijās – individuālie komersanti, SIA, zemnieku saimniecības, biedrības, mājražotāji un amatnieki.
Konkurss ir noslēdzies, uzvarētāji noskaidroti, un intriga par godalgu saņēmējiem, kā vienmēr, turēta noslēpumā līdz pat apbalvošanas dienai. Ļoti vēlējāmies sarīkot mūsu uzņēmējiem skaistus pateicības svētkus atjaunotajā Balvu Kultūras un atpūtas centrā, tomēr svētku rīkošana izpaliks, jo ārkārtas situācija valstī ir pagarināta.
Atlikt šos patīkamos mirkļus vēl uz nenosakāmu laiku nozīmētu laupīt mūsu novada uzņēmīgajiem, strādīgajiem, lieliskajiem cilvēkiem pozitīvas emocijas, ko sniedz patiesi pelnīts novērtējums un atzinība. Tādēļ katram nominācijas uzvarētajam tika nogādāts ielūgums, un katrs no viņiem tika aicināts uz individuālu tikšanos – svinīgu šīs balvas pasniegšanu 17.februārī. Diemžēl Covid-19 izplatība novadā pēdējo nedēļu laikā ir pieaugusi, tāpēc tika nolemts šo svinīgo brīdi pārcelt, informējot uzvarētājus.
Sveikšanas ceremonija tiks iemūžināta skaistā videorullītī, kurš būs publiski pieejams un ļaus izjust klātbūtnes prieku ikvienam Balvu novada pašvaldības mājas lapas apmeklētājam.
Ceram, ka līdz gada beigām pandēmija būs uzvarēta un ierobežojumi atcelti, tad uzņēmējus aicināsim uz krāšņu balli atjaunotajā Balvu Kultūras un atpūtas centrā.
Paldies iedzīvotājiem, organizācijām, uzņēmumu pārstāvjiem, komersantiem, biedrībām un iestādēm par aktīvo piedalīšanos konkursā un pieteikuma anketu iesniegšanu.
⚜️Gada lauksaimnieks: SIA “Kiči RC”, valdes loceklis Raimonds Celmiņš
⚜️Novada tēla popularizētājs: SIA “ Wake up”, valdes loceklis Jānis Jauntēvs un biedrība Retro moto klubs “RŪSA VĒJĀ”, Kaspars Romanovs
⚜️Gada jaunais uzņēmējs: “Simfonija” Aļonas Penneres kāzu dekorēšanas serviss
⚜️Gada pakalpojumu sniedzējs: IU “VALDOGS”, īpašniece Dzidra Sērmūkša SIA “AMATI”, valdes loceklis Andrejs Andrejevs
⚜️Gada tirgotājs: veikals “Mans Mazais”, SIA “LENORA M”, valdes priekšsēdētāja Solvita Poriete
⚜️Gada amatnieks: IK Aiga Jansone, īpašniece Aiga Jansone
⚜️Gada mājražotājs: saimniecība “Ozollapas”, Māris Mačs
⚜️Gada ģimenes uzņēmums: Santa un Andis Kaši
⚜️Gada darba devējs: SIA „Krūmijs”, valdes locekļi Jānis Bisters, Mārtiņš Bisters
⚜️Gada sadarbības partneris: SIA “Veskor”, valdes loceklis Vladimirs Koržakovs

Visiem konkursā pieteiktajiem pretendentiem paldies par ieguldījumu Balvu novada un Latgales reģiona attīstībā!

Sveicam konkursa „Gada balva uzņēmējdarbībā 2020” uzvarētājus!