6.decembrī Labklājības ministrija sadarbībā ar Rīgas Stradiņa universitāti rīko forumu “Cilvēki ar garīga rakstura traucējumiem šodienas Latvijā”

6. decembrī Labklājības ministrija sadarbībā ar Rīgas Stradiņa universitāti rīko forumu “Cilvēki ar garīga rakstura traucējumiem šodienas Latvijā”  

Cilvēki ar garīga rakstura traucējumiem ir iedzīvotāju grupa, kas bieži saskaras ar līdzcilvēku neizpratni un bailēm. Kāpēc tā ir? Ko nozīmē dzīve sabiedrībā cilvēkiem ar garīga rakstura – intelektuālās attīstības vai psihiskās veselības – traucējumiem? Un ko šie cilvēki nozīmē sabiedrībai – darba devējiem, pakalpojumu veidotājiem pašvaldībās, ikvienam līdzcilvēkam? Uz šiem un citiem jautājumiem meklēsim atbildes Rīgas Stradiņa universitātē, kur aicinām piedalīties studentus, nevalstiskās organizācijas, politikas veidotājus, medijus un citus interesentus.

Aicinām piedalīties forumā 2017. gada 6. decembrī 13:30-16:30 Rīgas Stradiņa universitātes Hipokrāta auditorijā, Rīgā, Dzirciema ielā 16 (A korpuss, 1. stāvs).

Iepriekšēja reģistrācija dalībai forumā:  goo.gl/nWSE4H

Foruma darba kārtība: www.lm.gov.lv/upload/2017.12.06.riga.pdf

Šis ir ceturtais forumu cikla augstskolās “Cilvēki ar invaliditāti sabiedrībā: KĀ nevis VAI” pasākums. Plašāka informācija par forumiem augstskolās: goo.gl/KmzfGe

Inita Kabanova, Labklājības ministrijas Eiropas Savienības struktūrfondu departamenta komunikācijas projekta vadītāja
inita.kabanova@lm.gov.lv;  t.: 67782957, 28323460