Latgales skolās noslēdzies LUC biznesa mēnesis

Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs (LUC) jau trešo gadu pēc kārtas ar motto – Īsteno savu sapni par biznesu rīkoja “LUC biznesa mēnesi”. Šogad LUC speciālisti no 30.novembra līdz 10.decembrim devās uz 11 dažādām Latgales skolām, kur pēdējo klašu audzēkņus aicināja uz tikšanos ar mēŗķi kopīgi kliedēt mītus par uzņēmējdarbību kā par kaut ko nesasniedzamu.

Lektoriem daloties savās prasmēs, pieredzē un stāstos par biznesu, jauniešiem bija iespēja smelties zināšanas un gūt nepieciešamo informāciju un praktisko pieredzi par to, kas ir bizness un uzņēmējdarbība, kā rodas labas un dzīvotspējīgas biznesa idejas. Šos stāstus lieliski papildināja arī pieaicinātie viesi – jaunie uzņēmēji.

Iesaistīto skaits LUC Biznesa mēneša pasākumos pēdējos divos gados sasniedzis jau vairāk kā 760 jauniešus.
Latgales reģiona noslēguma pasākums Rēzeknē notiks 17.decembrī, kurā tradicionāli tiks aicināti aktīvākie jaunieši no katras norises vietas, lai vienkopus paplašinātu savas zināšanas ne tikai ar uzņēmējdarbību saistošām tēmām, bet arī klātienē iepazītu SIA RSEZ VEREMS uzņēmumu un Rēzeknes augstskolu.

Plašāka informācija par aktivitāti pieejama: latgale.lv/lv/events/event?id=3713